Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dezlănţuit iadul în cuşcă! Vezi ce au făcut Ronda Rousey, Roman Reigns şi Jeff Hardy. Toate rezultatele de la Hell in a Cell

S-a dezlănţuit iadul în cuşcă! Vezi ce au făcut Ronda Rousey, Roman Reigns şi Jeff Hardy. Toate rezultatele de la Hell in a Cell galerie foto

WWE

Comentarii

A fost măcel azi noapte la Hell in a Cell! Iadul s-a dezlănţuit în WWE încă de la primul meci, dintre Jeff Hardy şi Randy Orton, şi s-a terminat haotic, cu main event-ul dintre Braun Strowman şi Roman Reigns pentru titlul Universal. Vezi mai jos toate rezultatele de la WWE Hell in a Cell.

În primul meci al serii, cuşca s-a deschis pentru Jeff Hardy şi Randy Orton, confruntarea dintre cei doi fiind una extrem de violentă. Mese rupte, scări, sânge şi... o şurubelniţă în urechi. La asta s-a rezumat bătălia veteranilor din WWE. 

Aşa a arătat spatele lui Randy Orton după meci

Bătălia s-a încheiat după 25 de minute, atunci când Jeff Hardy, agăţat de acoperişul cuştii, s-a dezechilibrat şi a căzut pe o masă, unde era aşezat Randy Orton, care a reuşit să se fereaască la timp. Orton nu l-a cruţat pe Hardy şi l-a numărat, chiar dacă superstarul enigmatic nu mai dădea semne de revenire. 

Jeff Hardy nu a plecat pe picioarele lui din ring, a fost scos de pe targă şi a fost transportat imediat la un spital din oraşul în care a avut loc evenimentul. 

Într-un alt meci al serii, de data aceasta din brandul roşu, fosta campioană din UFC, Ronda Rousey, a învins-o din nou pe Alexa Bliss, varianta lui Harley Queen din WWE, şi şi-a confirmat poziţia din vârful ierarhie diviziei feminine din RAW. În celălalt meci al fetelor din WWE, cel din brandul albastru, "Regina" Charlotte Flair a fost detronată de uzurpatoarea Becky Lynch, care astfel a devenit pentru a doua oară campioana fetelor din Smackdown. 

A fost haos în main event-ul de la Hell in a Cell! Bătălia greilor din RAW, Braun Strowman şi Roman Reigns, a fost în interiorul structurii metalice şi pentru titlul Universal deţinut de "The Big Dog". Reigns a încercat să demonstreze tuturor că ringul este în continuare teritoriul lui, dar nici "monstrul" Strowman nu s-a lăsat mai prejos. În nota întregului eveniment, meciul lor a fost unul dur, care a inclus, printre altele, lovituri de scaun. Din păcate, nu a fost un final cu un câştigător clar. În luptă au intervenit şi colegii din Shield, Seth Rollins şI Dean Ambrose, dar şi noii prieteni ai lui Strowman, Dolph Ziggler şi Drew McIntyre. Finalul a fost cu totul surprinzător. Fostul campion, Brock Lesnar a revenit, a dărâmat uşa de la cuşcă cu o lovitură de picior şi i-a atacat atât pe Strowman, cât şi pe Reigns, cel care l-a deposat de titlu la SummerSlam. 

Cu un final ca acesta este mai mult decât sigur că Brock Lesnar nu a renunţat la titlul Universal şi este pregătit să ia înapoi ceea ce crede că merită şi o va face printr-un mod distructiv, aşa cum a arătat şi la Hell in a Cell. 

În alte meciuri de la Hell in a Cell, New Day i-au învins pe Rusev şi Aiden English şi rămân campionii la echipe din Smackdown. Dolph Ziggler şi Drew McIntyre, înainte să intervină în cel mai important meci al serii, au reuşit să îşi păstreze titlurile la echipe din RAW, dar chiar şi aşa, conflictul cu Seth Rollins şi Dean Ambrose este departe de a se fi terminat. Samoa Joe nu a reuşit nici de această dată să câştige titlul WWE de la AJ Styles, dar deja a fost stabilită revanşa, care va avea loc în Australia. În meciul cuplurilor, Miz şi Maryse i-au învins pe Daniel Bryan şi Brie Bella prin singurul mod în care ştiu, trişând. 

Pentru a vedea cum continuă poveştile superstarurilor din WWE după Hell in a Cell, uită-te la cele două show-uri săptămânale comentate de Cristian Măciucă şi Alexandru Ganci. RAW este vineri seară şi Smackdown este duminică. De la ora 23:30, ora la care începe wrestlingul, pe Telekom Sport 2 şi pe telekomsport.ro

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwewrestlinghell in a celliadul in cuscajeff hardyrandy ortonronda rouseytitlul wwebrock lesnarroman reignsaj stylesalexa bliss 

viewscnt
Articole similare