Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a discutat puţin de titlu, mult de antrenorul FCSB-ului”. Marius Bilaşco a subliniat lipsa de atenţie acordată CFR-ului EXCLUSIV

”S-a discutat puţin de titlu, mult de antrenorul FCSB-ului”. Marius Bilaşco a subliniat lipsa de atenţie acordată CFR-ului EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Marius Bilaşco, invitat în studioul Telekom Sport, a discutat despre câştigarea celui de al patrulea titlu consecutiv cu CFR Cluj, club în cadrul căruia este director sportiv.

CFR Cluj a reuşit o performanţă senzaţională când a ridicat cel de al patrulea titlu consecutiv al echipei. Dan Petrescu a creat un lot puternic şi a dezvoltat o apărare impenetrabilă, iar, când acesta a părăsit clubul, Edi Iordănescu a reuşit să îl înlocuiască, mai mult sau mai puţin eficient.

Marius Bilaşco, frustrat de lipsa de atenţie acordată CFR-ului

Însă, titlul este câştigat, iar sărbătorile decurg în Gruia. Deşi, acestora nu li s-a dat la fel de multă atenţie pe cât ar fi dorit Marius Bilaşco, care consideră că jucătorii clujeni meritau mai multe laude.

Directorul sportiv al ardelenilor a dezvăluit câteva dintre multele problemele care le-au dat bătăi de cap CFR-iştilor în actuala stagiune. Însă, în ciuda acestora, Bilaşco afirma că mereu a avut încredere că echipa poate rectifica situaţia şi câştiga încă un titlu de campioană.

”Mă uitam şi eu pe canalele de sport. Cred că s-a discutat prea puţin de al patrulea titlu, mai mult de viitorul antrenor al FCSB-ului. Ar trebui discutat mai mult despre baieţii ăştia.

Pe mine nu mă macină, ne-am văzut de treaba noastră, ne interesează de ograda noastră. Am pierdut nişte jucători importanţi în vară, cu asta trebuie să începem. Au fost înlocuiţi cu jucători valorosi.

Dar au apărut probleme, au apărut accidentări, Covid. A fost sezonul în care am pierdut meciuri acasă. Era ceva neobişnuit, pierdeam greu în anterioarele trei stagiuni.

A fost un moment greu, faptul că am schimbat antrenorul. Edi a gestionat acest moment bine, în final. A fost o mare frustrare să nu ajungem în primăvara europeană.

Foarte mulţi factori ne-au dus într-o stare în care presiunea era mare. Dar ştiam că vom reuşi să recuperăm şi să câştigăm un nou titlu”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius bilaşcocfr cluj 

viewscnt
Articole similare