Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dus acasă în Japonia, în liga secundă, la Ventforet Kofu, dar Takayuki Seto ar putea reveni la Astra

S-a dus acasă în Japonia, în liga secundă, la Ventforet Kofu, dar Takayuki Seto ar putea reveni la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Takayuki Seto, fotbalistul japonez care a petrecut 11 ani în România, e la un pas să revină la Astra, singura echipă din fotbalul românesc pentru care a jucat. Informaţia a fost dezvăluită de oficialii giurgiuveni.

386 de meciuri a adunat Takayuki Seto la Astra Giurgiu, formaţie pentru care a evoluat în Liga a III-a, în Liga a II-a, dar şi în prima ligă de la noi, fiind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini care au jucat în Liga 1 şi a câştigat în România un titlu de campion, o Cupă a României şi o Supercupă.

După 6 luni în liga secundă din Japonia, la Ventforet Kofu, Seto e la un pas să revină în România, fiind dorit la Astra de Costel Enache.

Seto a vorbit despre începuturile aventurii în România, povestind cum mama lui a crezut că a murit. Cei doi nu aveau cum să comunice pentru că, la început, japonezul nu avea telefon mobil! "Am locuit doi ani chiar la stadionul «9 Mai» din Ploieşti. Bine, fiind la început nu prea mă interesa. Pentru mine, aceste lucruri erau însă mai puţin importante fiindcă eu îmi doream să joc fotbal şi să fac performanţă. Nu aveam nici telefon să vorbesc cu familia! Abia după două, trei săptămâni am reuşit să vorbesc cu mama, crezuse că am murit! Mi-a şi spus: «Am crezut că ai murit!». I-am spus că sunt sănătos şi că mă antrenez cu echipa, era bucuroasă", spunea fotbalistul pentru GSP.

Afla mai multe despre: astratakayukitransferrevenirejaponia 

viewscnt
Articole similare