Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a dus naibii avantajul pe care l-am avut înainte de playoff!” Laszlo Balint, un antrenor dezamăgit

 ”S-a dus naibii avantajul pe care l-am avut înainte de playoff!” Laszlo Balint, un antrenor dezamăgit

UTA

Comentarii

UTA Arad a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a.

După meci, antrenorul arădenilor, Laszlo Balint şi-a criticat echipa pentru felul în care a încasat golul: ”Din păcate e greu să emiţi pretenţii la promovare în momentul în care primeşti gol de maniera în care am primit noi. Practic, a fost prima minge aruncată în careu de cei de la Petrolul şi am scos mingea din plasă” a spus Balint.

Arădenilor le-a lipsit inclusiv dăruirea, mărturiseşte Balint: ”Chiar şi sufletul acela pe care mi-l doream să se vadă din partea băieţilor, acel spirit din nou s-a lăsat aşteptat. Mă bucur că la pauză am reuşit să revigorez un pic echipa”

În opinia tehnicianului arădenilor, situaţia în lupta pentru promovare s-a complicat serios în acest moment: ”Din păcate ne-am complicat destul de mult situaţia, pentru că s-a dus naibii avantajul pe care l-am avut înainte de acest play-off” 

Următoarele meciuri vor fi ca nişte finale pentru UTA: ”Din păcate nu am reuşit să câştigăm nici astăzi, dar cred că este un punct care va conta. Sunt din ce în ce mai importante punctele şi ar trebui să le luăm. Toate meciurile sunt ca 3 finale” a mărturisit şi Sorin Buştea, mijlocaşul formaţiei arădene.

Partida ar fi trebuit să se dispute în 4 iulie, dar a fost amânată după ce şase persoane din cadrul FC Petrolul au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare