Experiențe împreună.
You are here:

S-a enervat Guardiola! ”Accept regulile, dar nu le înţeleg”. Scandal cu un jucător de la Man. City

S-a enervat Guardiola! ”Accept regulile, dar nu le înţeleg”. Scandal cu un jucător de la Man. City

Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul campioanei Angliei, Manchester City, s-a arătat dezamăgit de faptul că nu îl poate legitima pe mijlocaşul Douglas Luiz, din cauza faptului că federaţia engleză a refuzat să-i emită permisul de muncă în Regat.

"Nu are permisiunea de a evolua. Vom încerca să-l ajutăm găsindu-i un nou împrumut şi să obţină permisul de muncă. Îmi este greu să înţeleg: un tip care nu l-a văzut pe jucător sau o şedinţă de antrenamente poate judeca dacă Douglas are capacitatea de a evolua. Accept regulile, dar nu le înţeleg, pentru că oricine în lume poate munci unde doreşte", a  declarat Guardiola.

În vârstă de 20 de ani, Douglas a fost transferat vara anului 2017 de la Vasco da Gama. Jucătorul a fost împrumutat sezonul trecut la Girona, în Spania. Guardiola l-a chemat în această vară înapoi la Manchester şi intenţiona să-l păstreze în lot ca rezervă a lui Fernandinho.

Antrenorul a aflat că jucătorul nu a primit permisul de muncă doar cu câteva ore înainte de închiderea perioadei de transferuri şi nu a avut timp pentru a găsi o alternativă.

"Au decis că regulile sunt regului, dar dacă mi-ar fi adus la cunoştinţă acest lucru acum 15 zile poate aş fi avut timp să găsesc o soluţie", a adăugat catalanul.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta