Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a enervat Mourinho. Conflict deschis cu oficialii Romei. Cu ce l-a supărat conducerea clubului pe portughez

S-a enervat Mourinho. Conflict deschis cu oficialii Romei. Cu ce l-a supărat conducerea clubului pe portughez
Comentarii

Jose Mourinho, antrenorul echipei AS Roma, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de susţinere a conducerii clubului ca urmare a suspendării sale pentru patru meciuri de către UEFA, după incidentul de la finala Europa League din sezonul trecut, pierdută în faţa Sevillei (1-4 la loviturile de departajare), pe 31 mai 2023, informează cotidianul L'Equipe.

După ce a pierdut finala, Jose Mourinho l-a apostrofat pe arbitrul meciului, Anthony Taylor, în parcarea stadionului Puskas Arena din Budapesta.

În consecinţă, UEFA a decis să dicteze patru meciuri de suspendare împotriva antrenorului portughez în vârstă de 60 de ani, care va rata astfel primele meciuri ale echipei sale în Europa League în acest sezon, după ce a încheiat pe locul 6 în Serie A în sezonul trecut.

"Dacă mă întrebaţi care este lucrul care mă dezamăgeşte în doi ani şi jumătate la Roma, eu aş răspunde că nu este plecarea lui Mkhitaryan, un jucător la care ţin mult, nici faptul că am jucat un an şi jumătate cu doar patru fundaşi centrali, în timp ce normal era să fi avut şase. Cel mai trist lucru este să nu fiu susţinut într-o asemenea situaţie de conducerea clubului", a afirmat Mourinho într-un interviu pentru cotidianul Corriere Dello Sport.

Afla mai multe despre: mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare