Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a enervat Mutu: "Mă deranjează când aud asta! Am făcut dublul punctelor lui Niculescu până acum!"

S-a enervat Mutu: "Mă deranjează când aud asta! Am făcut dublul punctelor lui Niculescu până acum!"

Superliga

Comentarii

Înfrângerea cu Dinamo, scor 0-2, l-a tulburat pe Mutu, în condiţiile în care Voluntari riscă să cadă pe loc direct retrogradabil cu doar două runde înainte de final.

Cu 25 de puncte, ilfovenii ocupă în acest moment locul 6 în play-out, care trimite în barajul de menţinere/promovare în Liga 1.

Mutu s-a arătat deranjat după meci de aluziile făcute înainte de partida cu Dinamo, conform cărora "câinii" ar fi urmat să le ofere o mână de ajutor celor de la Voluntari, şi a trimis săgeţi şi spre fostul antrenor al Voluntariului, Claudiu Niculescu.

Mutu spune că nu se teme de retrogradare şi nici că un asemenea deznodământ ar reprezenta o pată pentru CV-ul său.

"Eu ştiam la ce mă bag. Dacă ziceam aoleu, mi-e frică să nu retrogradez, ca să nu am o pată pe CV, credeţi că mai veneam? Eu nu gândesc aşa, că nu mă uit la frumuseţea CV-ului meu în momentul de faţă, ci vreau să încep cariera de antrenor pentru că am timp să-l îmbunătăţesc. Sunt momente grele, care călesc orice antrenor şi eu cred că toţi antrenorii au început de jos şi numai dacă treci prin astfel de momente ştii cum să le gestionezi.

Le înfrunt liniştit pentru că am dat 100%, pentru că până în acest moment am făcut dublul punctelor faţă de ce a făcut Niculescu (n.r. în play-off)

Mă deranjează când se spune că Mutu a fost bătut de Bratu cu copiii, pentru că la ultimul meci dintre Dinamo şi Voluntari tot copiii ăştia au fost şi au luat 4, nu!? Nu ştiu dacă devine un meci între mine şi presă, că eu doar îi antrenez pe băieţi. Nu ştiu de ce trebuie să o luăm aşa personal.

Cum să se întâmple aşa ceva!? (n.r. Dinamo să cedeze meciul) Eu ştiam, pentru că v-am spus şi la conferinţă că nu se pune problema de aşa ceva. Despre ce vorbim? Nu înţeleg. Dacă patronii au o relaţie apropiată, e problema lor. Treaba lor, dar se joacă pe teren după cum vedeţi"
, a declarat Mutu.

 

Afla mai multe despre: adrian mutuvoluntaridinamo 

viewscnt
Articole similare