Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut! Arsenal îşi pierde unul din cei mai buni jucători! În ce condiţii ajunge Ramsey la Juventus

S-a făcut! Arsenal îşi pierde unul din cei mai buni jucători! În ce condiţii ajunge Ramsey la Juventusgalerie foto

Premier League

Comentarii

Presa engleză anunţă că Aaron Ramsey a trecut vizita medicală la Juventus şi va semna contractul cu gruparea torineză până la finalul acestei săptămâni.

Starul galez a intrat în ultimele şase luni de contract cu Arsenal şi e liber să negocieze cu orice echipă, însă mijlocaşul va ajunge la Juve din această iarnă, doar dacă italienii vor achita şi o sumă de transfer.

Arsenal cere 20 de milioane de euro pentru a-l ceda de acum pe Ramsey, o sumă considerată însă prea mare de torinezi. Dacă cele două părţi nu vor ajunge la un acord, transferul se va materializa abia în vară, când contractul lui Ramsey cu Arsenal va expira.



Cumpărat de Arsenal în 2008, Aaron Ramsey este unul dintre cei mai vechi jucători ai "tunarilor". A strâns 357 de partide pentru echipa de pe Emirates, marcând 62 de goluri şi oferind 64 de pase decisive, în toate competiţiile.



Extrem de apreciat de fani pentru contribuţia avută în câştigarea Cupei Angliei în 2014 şi 2017 (în ambele situaţii a marcat golul decisiv, în finalele cu Hull, scor 3-2, respectiv Chelsea, scor 2-1), Ramsey va pleca astfel de la Arsenal după 11 ani.

Afla mai multe despre: ramseytransferjuventus 

viewscnt
Articole similare