Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut lumină în cazul evoluţiei lui Radu Drăguşin în meciul Fulham - Tottenham 0-3: ”Nu este vina lui”. Cine a fost găsit vinovat | EXCLUSIV

S-a făcut lumină în cazul evoluţiei lui Radu Drăguşin în meciul Fulham - Tottenham 0-3: ”Nu este vina lui”. Cine a fost găsit vinovat | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (22 de ani) a debutat ca titular la Tottenham în meciul cu Fulham, dar echipa sa a suferit o înfrângere dureroasă.Tânărul apărător central a fost apărat de Florin Răducioiu (54 de ani) în faţa criticilor apărute în presa internaţională.

Tottenham a fost învinsă fără drept de apel pe terenul celor de la Fulham, scor 0-3, în etapa a 29-a din Premier League.

Radu Drăguşin a fost integralist în centrul defensivei lui Spurs şi a primit a doua cea mai mare notă dintre fundaşii lui Ange Postecoglu.

Drăguşin, salvat de ”eroarea” altui coleg din apărare

Despre debutul în premieră al lui Drăguşin ca titular în echipa lui Tottenham a vorbit şi Florin Răducioiu. A catalogat evoluţia fundaşului român drept ”mulţumitoare” şi este convins că acesta poate să facă meciuri mult mai reuşite.

”Nu este simplu pentru el. Este primul meci ca titular. Nu este simplu să înţelegi acest mod de a juca al lui Tottenham. Este de puţin timp acolo. Eu nu aş fi aşa de critic cu el. 

Să nu uităm că chiar dacă s-au plătit zeci de milioane pe el, este încă un jucător tânăr, care trebuie uşor-uşor să se adapteze şi să înţeleagă cât mai bine modul de a juca al acestui antrenor.

Are nevoie de timp, vârsta e de partea lui. El e conştient de faptul că nu va fi titular în acest an. Una peste alta, evoluţia lui a fost mulţumitoare, a făcut ce a putut. Trebuie să înţeleagă cât mai repede că acesta este nivelul şi ritmul de joc din Anglia pentru că nu poţi să nu fii concentrat din minutul 1 până în minutul 90.

Înfrângerea a fost usturătoare, categorică, putea să fie şi mai mult. La primul gol are un pic de vină pentru că s-a uitat mai mult la minge decât la adversar. E acea vedere periferică în care trebuie să te uiţi atât la minge, cât şi la adversar.

E mingea asta care taie toată apărarea şi el stă cam departe de Muniz (n.r. marcatorul). Strânge prea mult şi uită de adversar. Dar şi fundaşul stânga trebuia să strângă mai mult pentru că el vede mai bine faza decât Radu.

Până la urmă, cred că vina lui Radu este foarte mică. Vina este mai mult a fundaşului stânga. El trebuie imediat să se ducă la marcaj. Nu este vina lui Radu. Este vina fundaşului stânga pentru că el vede foarte bine faza”, a declarat Răducioiu, la emisiunea Euro Center, de pe Orange Sport.

În vârstă de ani şi cotat la 25 de milioane de euro, Radu Drăguşin a adunat cinci meciuri la Tottenham, toate în Premier League.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier leaguestranieriflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare