Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut marele transfer al lui Ianis Hagi. Românul schimbă din nou echipa şi îşi îndeplineşte visul. Primele declaraţii

S-a făcut marele transfer al lui Ianis Hagi. Românul schimbă din nou echipa şi îşi îndeplineşte visul. Primele declaraţii
Comentarii

Internaţionalul român Ianis Hagi a fost transferat definitiv de la Genk.

Rangers plăteşte cinci milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi, care a impresionat în primele apariţii pe Ibrox, după împrumutul de la Genk. Prin urmare, conducerea vicecampioanei Scoţiei a decis să activeze opţiunea pentru transferul definitiv. Anunţul a fost făcut de Giovani Becali, într-o intervenţie prin Skype la ProSport LIVE

„A ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei, Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei. Am înţeles că rămâne acolo, ar fi extraordinar… Cel mai important este că s-a făcut uz de această opţiune, ca el să aibă linişte pentru următorii ani. El a jucat bine, spre foarte bine, dar a jucat cu teamă, pentru că nu ştia dacă va rămâne la Rangers.

Odată cu această opţiune are liniştea necesară să îşi continue cariera. Un an-doi să joace liniştit acolo. Are şi un contract bun acolo, îl are pe taică-său, pe unchiul Popescu, mă are şi pe mine ,de departe. Pe Ianis îl ştiu de când s-a născut”, a declarat Ioan Becali.

Fostul impresar a dezvăluit, apoi, că Ianis Hagi se află în atenţia unor echipe de top din Premier League.

„Poate ajunge în Anglia, la una dintre Manchester… la Chelsea, la Tottenham. M-a întrebat şi Mourinho de el, eram la Bruxelles, juca Anderlecht cu Manchester United, când a câştigat United Europa League. Ianis e mai aproape de Anglia decât de celelalte”, a mai spus Becali.

Ianis Hagi şi-a îndeplinit visul

Ianis Hagi a reuşit trei goluri şi două pase decisive, în 12 apariţii pentru Rangers, înainte ca fotbalul scoţian să fie întrerupt - şi ulterior încheiat definitiv - din cauza pandemiei de coronavirus.

Internaţionalul român a cucerit rapid inimile fanilor scoţieni şi, la rândul său, s-a îndrăgostit de Ibrox Park, recunoscând în primavară că îşi doreşte să continue în Scoţia.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare