Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut schimbul iernii în Serie A! Afacere între Inter şi AS Roma. Cine sunt cei doi fotbalişti implicaţi şi detaliile transferurului

S-a făcut schimbul iernii în Serie A! Afacere între Inter şi AS Roma. Cine sunt cei doi fotbalişti implicaţi şi detaliile transferurului

Serie A

Comentarii

Inter Milano a fost depăşită în clasament de Juventus şi astfel a pierdut primul loc în Serie A. Antonio Conte vrea să rezolve în această perioadă de mercato mici probleme pe care le mai are, iar în acest sens a recurs la un schimb de jucători cu AS Roma.

Presa din Italia anunţă schimbul iernii în Serie A. AS Roma şi Inter Milano s-au înţeles pentru transferurile lui Spinazzola şi Politano, chiar dacă afacerea intrase în impas pentru un moment. 

Iniţial, Matteo Politano a fost la un pas de trecerea la marea rivală, AC Milan. Fotbalistul chiar şi-a dat acordul să joace în tricoul rossonero, însă în cele din urmă mutarea a picat după ce Inter şi Milan nu au căzut la un acord. Iar Inter s-a reorientat. 

S-a făcut schimbul iernii în Serie A! Afacere între Inter şi AS Roma

Politano, în vârstă de 26 de ani, va fi cedat la AS Roma, iar la schimb, gruparea din capitala Italiei îl va trimite la Milano pe Leonardo Spianzzola, fotbalist cumpărat chiar în vara anului trecut de la Juventus, pentru 30 de milioane de euro. Spinazzola evoluează în banda stângă a apărării, o poziţie importantă în sistemul propus de Conte la Inter. 

Spinazzola va fi împrumutat la Inter, iar în contract va fi introdusă o clauză de cumpărare. Italianul va trebui să fie cumpărat de Inter dacă va juca 15 sau 16 meciuri în returul sezonului actual. 

  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Spinazzola, în timp ce Politano este cotat la 28 de milioane 

Afla mai multe despre: transfer interserie aschimb in italiaas roma 

viewscnt
Articole similare