Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut transferul lui Harry Maguire la Man United! Englezul, cel mai scump fundaş din istorie. Cât au plătit "diavolii"

S-a făcut transferul lui Harry Maguire la Man United! Englezul, cel mai scump fundaş din istorie. Cât au plătit "diavolii"
Comentarii

Manchester United a ajuns la un acord cu Leicester City pentru transferul lui Harry Maguire, care devine cel mai scump fundaş din istorie.

Anunţul a fost făcut de BBC, care notează că "diavolii" plătesc suma record de 80 de milioane de lire sterline (87,3 milioane de euro) pentru internaţionalul englez.

Fundaşul, în vârstă de 26 de ani, ar urma să efectueze vizita medicală la gruaprea de pe Old Trafford în acest sfârşit de săptămână.

Astfel, Maguire va deveni cel mai scump fundaş al tuturor timpurilor. Englezul îl surclasează pe olandezul Virgil van Dijk, transferat de la Southampton la Liverpool pentru 84,65 milioane de euro, în ianuarie 2018.

Harry Maguire a fost transferat de Leicester City în vara anului 2017, de la Hull City, pentru 13,7 milioane de euro. De atunci, el a strâns 76 de meciuri, cinci goluri şi trei pase decisive, în tricoul "vulpilor".

Afla mai multe despre: maguire 

viewscnt
Articole similare