Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut transferul lui Ongenda! Francezul s-a întors în Liga 1 după experienţa de la Chievo: "A semnat, e la Bucureşti"

S-a făcut transferul lui Ongenda! Francezul s-a întors în Liga 1 după experienţa de la Chievo: "A semnat, e la Bucureşti"

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda (25 de ani) s-a întors în Liga 1 după o experienţă nereuşită în Serie B, la Chievo Verona. Francezul s-a întors la FC Botoşani, transfer confirmat chiar de către Valeriu Iftime, finanţatorul grupării moldave.

„A semnat. Încă e în Bucureşti, dar a semnat acolo, va veni la Botoşani mâine. S-a întors fiul rătăcitor. Vom vedea dacă am ales o carte câştigătoare. Eu am insistat foarte mult, la fel şi Marius, el crede foarte mult în copilul ăsta. Faptul că a revenit la Botoşani pare un semnal bun pentru noi, având în vedere că a avut şi alte oferte. El ştie la ce trebuie să se aştepte, eu cred că un tip inteligent ca el şi cu talentul lui poate fi o alegere bună pentru noi”, a dezvăluit Iftime la PRO X.

  • 450.000 de euro este cota lui Hervin Ongenda, potrivit transfermarkt.com
  • Trei meciuri a jucat francezul la Chievo, fără a marca vreun gol

Ongenda a venit liber de contract la Botoşani, după ce s-a despărţit la începutul acestei luni de Chievo. În ianuarie, italienii au plătit 500.000 de euro celor de la Botoşani pentru transferul său. 

Un produs al celor de la Paris Saint-Germain, care a mai jucat la echipe precum Bastia, Zwolle sau Real Murcia, Ongenda a impresionat în Liga 1. A jucat 54 de meciuri, a marcat şase goluri şi a oferit şapte assist-uri. 

Ongenda a fost legitimat la PSG în perioada 2006-2017. Pentru echipa de seniori a campioanei Franţei, acesta a bifat 16 apariţii, două goluri şi trei pase decisive şi şi-a trecut în palmares un titlu şi două Supercupe.

Ongenda la FC Botoşani. Înlocuitor pentru Ofosu

FC Botoşani trimite încă un fotbalist în străinăte. Atacantul clubului din moldova, Reagy Ofosu (29 de ani), se transferă "într-o primă ligă din primele şase campionate ale Europei", în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Germanul venit în urmă cu un an liber de contract se pare că va fi lăsat să plece de la FC Botoşani. Chiar antrenorul Marius Croitoru a confirmat transferul atacantului său şi a recunoscut că e bucuros pentru jucătorul ofensiv.

Afla mai multe despre: ongendafc botosani 

viewscnt
Articole similare