Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut transferul lui Radu Drăguşin. Fundaşul central a plecat de la Juventus şi va fi coleg cu un alt fotbalist din naţionala României

S-a făcut transferul lui Radu Drăguşin. Fundaşul central a plecat de la Juventus şi va fi coleg cu un alt fotbalist din naţionala României

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani) va evolua, sub formă de împrumut, în actuala stagiune, la Cagliari, club la care este legitimat şi Răzvan Marin.

Aflat la Juventus din 2018, Radu Drăguşin a debutat sezonul trecut la echipa mare a torinezilor, sub comanda lui Andrea Pirlo, iar potenţialul său i-a determinat pe şefii clubului să-l păstreze sub contract şi să-l trimită, sub formă de împrumut, la o altă echipă din Serie A unde poate prinde mai multe meciuri oficiale.

Astfel, potrivit jurnaliştilor de la Corriere dello Sport, fundaşul central român va fi împrumutat la Cagliari, unde joacă şi Răzvan Marin. În prima etapă a noului sezon, echipa pregătită de Semplici a remizat, scor 2-2, cu Spezia.

În stagiunea precedentă, Radu Drăguşin a fost promovat la prima echipă a lui Juventus şi a bifat patru meciuri oficiale, debutând în Champions League, în Cupa Italiei şi în Serie A.

  • 3 milioane de euro valorează Radu Drăguşin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dragusin 

viewscnt
Articole similare