Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut! VIDEO | Rusescu e din nou jucătorul FCSB şi a dat primele declaraţii după revenire. Mesajul pentru fani

S-a făcut! VIDEO | Rusescu e din nou jucătorul FCSB şi a dat primele declaraţii după revenire. Mesajul pentru fani

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu (30 de ani) a fost prezentat oficial la FCSB şi a oferit primele declaraţii în calitate de jucător al vicecampioanei României.

Atacantul venit de la Osmanlispor, care se află deja la a treia aventură cu "roş-albaştri", a avut parte de un clip de prezentare similar cu cele făcute de marile echipe din vestul Europei. Printre jongleriile lui Rusescu la baza de pregătire din Berceni, noul număr 24 a vorbit despre sentimentele produse de revenire, relaţia cu Nicolae Dică, obiectivele din acest sezon şi în final a ţinut să transmită un mesaj suporterilor. 
 
"Sunt fericit, sunt mândru, mă bucur că în sfârşit s-a rezolvat. Mă bucur că am ocazia să joc din nou în tricoul echipei la care mi-am dorit tot timpul să joc. Cu Dică am mai lucrat, a fost secundul lui Costel Gâlcă. Eu mă bucur că am venit, cred că şi el se bucură că sunt aici", au fost primele cuvinte ale lui "Ruse" în tricoul cu numărul 24, pe care l-a purtat şi în celelalte două perioade la FCSB. 
 
Jucătorul care nu a mai evoluat de mai bine de un an va fi, cel mai probabil, introdus pe lista UEFA pentru dubla cu Hajduk. Chiar dacă nu va prinde minute, calificarea în grupe este primul obiectiv pentru Rusescu. "Primordială este calificarea în grupele Europa League, trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Când voi intra pe teren trebuie să fiu pregătit şi voi da tot ce am mai bun"
 
Atacantul cu 123 de partide şi 54 de goluri în tricoul "roş-albastru" a lăudat noua bază a vicecampioaniei din Berceni, care nu era construită în 2015, atunci când Rusescu a plecat pentru a doua oară de la FCSB. "Mă bucur că lucrurile sunt schimbate în bine pentru Steaua, o casă nouă, o casă frumoasă, sunt plăcut surprins că e o bază incredibil de frumoasă, utilă, aşa cum ar trebui să aibă o echipă de nivelul Stelei".
 
Rusescu, care a semnat un contract valabil pe două sezoane, a încheiat clipul de prezentare cu un mesaj pentru fanii FCSB: "Trebuie să fie alături de noi indiferent de situaţie, noi avem nevoie de ei şi ei au nevoie de noi".

Afla mai multe despre: raul rusescurevenirefcsbbaza pregatireeuropa leaguecalificarenicolae dica 

viewscnt
Articole similare