Experiențe împreună.
You are here:

S-a filmat într-un bordel din Thailanda, iar filmarea a devenit virală. Acum va juca contra lui Liverpool şi vrea să-şi ia "revanşa"

S-a filmat într-un bordel din Thailanda, iar filmarea a devenit virală. Acum va juca contra lui Liverpool şi vrea să-şi ia "revanşa"

Fotbal

Comentarii

Atacantul englez Tom Hopper a învăţat o lecţie scumpă, costisitoare, după o noapte "agitată" în Thailanda. Acum, vrea să-şi relanseze cariera într-un meci cu Liverpool, din Carabao Cup.

Atacantul legitimat acum la Lincoln, ajuns la 26 de ani, regretă profund faptul că a fost prins într-o orgie filmată în 2015, alături de mai multe prostituate thailandeze. Alături de colegii săi de la Leicester, Adam Smith şi James Pearson, după un cantonament cu echipa mare, s-au gândit că ar fi bine să viziteze bordelurile thailandeze din Bangkok şi să şi filmeze isprava.

A stârnit, la vremea aceea, o indignare naţională, aducând un mare prejudici fostei campioane a Angliei. La scurt timp de la această întâmplare, cei trei jucători aveau să fie daţi afara.

Joi seară, Tom Hopper este anunţat titluar la Lincoln, în partida cu Liverpool, din turul trei al Cupei Carabao.

"A trebuit să mă ridic rapid. A fost prima dată când în viaţa mea când am realizat cât de repede ţi se poate schimba cariera în rău. Mi-a oferit o perspectivă reală în viaţă şi, prin urmare, m-am maturizat. Sfatul meu pentru tineri: nu luaţi fotbalul ca o siguranţă. Fotbalul devine din ce în ce mai greu, cu mai puţine şanse, din cauza numărului mare de jucători străini veniţi aici", a declarat Hooper.

Colac peste pupăză, la trei ani de la nefericita întâmplare, pe vremea când evolua la Scunthorpe, Hooper a suferit o ruptură de ligamente încruţişate şi a lipsit un an întreg. În ianuarie 2020, Hooper a ajuns la Lincoln, în liga a treia engleză, iar joi seară aşteaptă să facă meciul vieţii cu Liverpool, în Carabao Cup.

"Tot ce înseamna meciul cu Liverpool este uimitor. Este o şansă pe care nu o poţi întâlni prea des în carieră. Este minunat şi te copleşeşte", a declarat Hooper, în Daily Star.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit