Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a format la FCSB şi a jucat apoi la Dinamo. Cum a răspuns Ionuţ Radu când a fost întrebat cu ce echipă din Liga 1 ţine

S-a format la FCSB şi a jucat apoi la Dinamo. Cum a răspuns Ionuţ Radu când a fost întrebat cu ce echipă din Liga 1 ţine

FCSB

Comentarii

Ionuţ Radu, portarul naţionalei de tineret, s-a format la FCSB şi a trecut apoi la Dinamo, dar a evitat să spună ce echipă din Liga 1 i-a rămas în suflet.

Înainte de ajunge în Serie A, Ionuţ Radu a jucat atât pentru FCSB, cât şi pentru Dinamo. Portarul în vârstă de 21 de ani a început fotbalul la juniorii lui FCSB, însă, după ce s-a închis academia, a trecut la rivala Dinamo, iar de aici s-a transferat în Italia. Ionuţ Radu evită însă să spună ce echipă din România i-a rămas în suflet.

”Nu pot să spun, că s-ar supăra ceilalţi. Îmi plac şi Steaua, şi Dinamo, pentru că am jucat la ambele echipe, dar acum nu pot să aleg o preferată”, a declarat Ionuţ Radu.

Ionuţ Radu a ajuns în fotbalul italian în ianuarie 2013, când s-a despărţit de Dinamo şi a semnat cu Pergolettese Youth. Ulterior, a ajuns la juniorii lui Inter, iar în această vară a fost transferat de Genoa, unde a debutat în Serie A.

Afla mai multe despre: ionut radufcsbdinamoserie agenoa 

viewscnt
Articole similare