Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a fotografiat în tricoul Barcelonei, iar acum are probleme serioase! ”Nu se poate aşa ceva! Vom merge la FIFA să se facă dreptate”

S-a fotografiat în tricoul Barcelonei, iar acum are probleme serioase! ”Nu se poate aşa ceva! Vom merge la FIFA să se facă dreptate”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cei de la Gremio vor să depună plângere împotriva Barcelonei, acuzându-i pe catalani că intră cu forţa în clubul lor pentru a încerca să transfere un jucător.

O fotografie în care fotbalistul Arthur Melo, legitimat la Gremio, apare în tricoul Barcelonei i-a enervat teribil pe şefii clubului brazilian. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a luat masa cu mai mulţi prieteni, iar la final a îmbrăcat tricoul trupei blaugrana.

Din păcate pentru el, imaginea a ajuns pe internet, iar Gremio a luat foc: ”Nu se poate aşa ceva! În timpul lui liber, Melo poate face ce doreşte, dar nu are voie să se afişeze în echipamentul altui club. Vom merge la FIFA şi vom reclama Barcelona pentru că tot încearcă să se apropie de el”, a spus Nestor Hein, directorul lui Gremio.

50 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Melo. Barcelona a oferit doar 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: arthur melobraziliagremiobarcelona 

viewscnt
Articole similare