Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a încălcat protocolul la Voluntari - Viitorul? Gică Popescu: "Am fost surprins. Mă întrebam dacă nu cumva li s-a dat drumul spectatorilor" FOTO

S-a încălcat protocolul la Voluntari - Viitorul? Gică Popescu: "Am fost surprins. Mă întrebam dacă nu cumva li s-a dat drumul spectatorilor" FOTO

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele VIitorului, Gică Popescu, a oferit prima reacţie, după ce echipa pe care o reprezintă a remizat, scor 0-0, cu FC Voluntari. Un detaliu important i-a atras atenţia oficialului oaspeţilor.

VIDEO | Voluntari - Viitorul 0-0

"Trebuia să onorăm titulatura de derby. Am atacat, dar nu am fst foarte atenţi sau inspiraţi. Atât timp cât aduni şi te îndepărtezi de retrogradare, e bine. Trebuie să fim serioşi, să ne pregătim şi mai e. În sport şi în fotbal trebuie tratat fiecare meci cu seriozitate. Am fost nevoiţi să schimbăm jucătorii şi sunt convins că Gică o va face în continuare.

Nu avem discuţii legate de plecări, nici de aducerea jucătorilor, ne-am concentrat pe sezon. Atât timp cât matematic nu eşti salvat, trebuie să fii concentrat. După vom încerca să vedem, Gică are jucători pe care îi doreşte", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport. 

Gică Popescu a observat un detaliu important pe stadionul din Voluntari

La finalul meciului, Gică Popescu a mai vorbit despre lupta din play-off, dar şi despre faptul că a observat public pe stadionul din Ilfov: "La play-off lupta s-a restrâns între Craiova şi CFR, eu m-aş fi bucurat ca toate echipele să aibă şanse. Lupta interesantă e la play-out, pentru că echipele s-au strâns. Nu credeam că va fi aşa, dar asta e realitatea. Craiova e favorită şi joacă meciul decisiv acasă, dar campionatele se câştigă cu plutonul, nu cu echipele importante.

Chiar şi eu am fost surprins. Mă întrebam dacă nu cumva li s-a dat drumul spectatorilor", a mai spus oficialul Viitorului. 

 

Afla mai multe despre: gica popescuviitorul 

viewscnt
Articole similare