Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a încheiat aventura lui Odegaard la Real Madrid? Ce i-a făcut Lopetegui la amicalul cu Manchester United

S-a încheiat aventura lui Odegaard la Real Madrid? Ce i-a făcut Lopetegui la amicalul cu Manchester United

Real Madrid

Comentarii

Şansele ca Martin Odegaard să fie păstrat de Real Madrid în lotul pentru noul sezon sunt destul de mici. Mijlocaşul de 19 ani a fost introdus la pauza amicalului cu Manchester United, dar a fost înlocuit după 31 de minute.

Odegaard a fost transferat de Real Madrid în 2015, ca o mare speranţă a fotbalului mondial. Impresionase la Stromsgodset, echipă la care a debutat în Champions League la numai 15 ani, chiar împotriva FCSB-ului, în turul II al competiţiei, pe 16 iulie 2014. Mulţi au considerat însă că este un pas mult prea mare pentru tânărul mijlocaş. În primă fază, a jucat pentru echipa secundă a lui Real Madrid, iar anul trecut a fost împrumutat la Heerenveen.

Revenit la Real Madrid în această vară, Julen Lopetegui i-a oferit şansa să impresioneze în amicalul cu Manchester United, pierdut cu 2-1 de Real Madrid. Mijlocaşul norvegian a intrat la pauză, în locul lui Gareth Bale şi - deşi n-a jucat rău - a fost schimbat în minutul 77.

Cel mai probabil, Lopetegui şi-a format o părere despre tânărul mijlocaş, iar şansele ca noul antrenor al lui Real Madrid să-l păstreze în lotul pentru noul sezon sunt destul de mici. De altfel, impresarul lui Odegaard a declarat că viitorul mijlocaşului va fi decis după perioada de pregătire.

Afla mai multe despre: martin odegaardreal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare