Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a înşelat Dinamo când a renunţat la el? Laude pentru fotbalistul adus de Rednic în Ştefan cel Mare

S-a înşelat Dinamo când a renunţat la el? Laude pentru fotbalistul adus de Rednic în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Naser Aliji n-a făcut mulţi purici în Ştefan cel Mare. Fundaşul stânga pare că şi-a regăsit ritmul în Ungaria.

Transferat gratis de Honved Budapesta, după ce a fost pus pe liber de Dinamo Bucureşti, albanezul Naser Aliji a lăsat până acum o impresie plăcută la gruparea maghiară. El fusese adus la Dinamo de Mircea Rednic.

De când a semnat cu Honved, cota de piaţă a lui Aliji a crescut la 400 de mii de euro, iar cotidianele maghiare remarcă jocul său bun: "Fotbalistul albanez a făcut o primă parte a campionatului constantă. Cu el în echipă, Honved a pierdut doar două meciuri în prima ligă. A adus stabilitate, viteză şi siguranţă" scrie presa maghiară, într-o analiză a lotului făcut formaţiei din Budapesta.

Naser Aliji a jucat titular începând cu etapa a cincea a campionatului şi a bifat 11 meciuri consecutive în primul 11 din acel moment. Ba chiar, cu excepţia partidei din etapa a şasea contra lui MOL Vidi, Aliji a jucat toate minutele posibile. În partida din etapa a 13-a cu Paksi, Naser Aliji a marcat unul dintre golurile victoriei echipei sale.

Honved Budapesta ocupă locul 6 în campionatul maghiar, la 12 puncte de liderul Ferencvaros şi la 8 puncte de locul 2, MOL Vidi. La Honved, alături de Naser Aliji joacă şi cunoscuţii David N'Gog sau Davide Lanzafame.

 

Afla mai multe despre: dinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare