Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a inspirat de la Vintilă?:) S-a descoperit care sunt regulile impuse de Lampard la Chelsea. Care sunt amenzile pe care le aplică managerul

S-a inspirat de la Vintilă?:) S-a descoperit care sunt regulile impuse de Lampard la Chelsea. Care sunt amenzile pe care le aplică managerul  galerie foto

Chelsea

Comentarii

Antrenorul londonezilor a instituit un regulament de ordine interioară la gruparea de pe Stamford Bridge iar cei care îl încalcă au de plătit sume importante de bani.

Astfel vedetele lui Chelsea trebuie să evite întârzierile la acţiunile oficiale ale echipei. Astfel chiar şi o abatere de un minut faţăd e ora stabilită pentru eşedinţă de pregătire este taxată cu 20.000 de lire sterline, fiind cea mai mare sancţiune pe care trebuie să o achite cei care încalcă regula. De asemenea, o întârziere la programul obişnuit de antrenament la sala de forţă le scoate din buzunar fotbaliştilor 1000 de lire sterline. Aceeaşi sumă este precepută pentru un apel primit pe telefonul mobil de unul dintre jucători în ttimpul antrenamentului. 

Glumind puţin, Lampard s-ar fi putut inspira de la Bogdan Argeş Vintilă când a alcătuit setul de reguli, pentru că documentul este semnat pe data de 27 august, la 4 zile după instalarea lui Vintilă la vicecampioana României. Iar tehnianul actual le-a comunicat fotbaliştilor motivele pentru care ar putea fi amendaţi în perioada următoare. Iar multe dintre ele seamănă cu cele aplicabile la una dintre echipele importante ale Premier League. Iată cele mai interesante dintre ele:

1. Întârzierea la oricare activitate a echipei: 100 €
2. Telefoanele deschise în vestiar, în sala de şedinţe video sau în autocar: 50 €
3. Cartonaşe galbene pentru conduită nesportivă: 500 €
4. Depăşirea cu mai mult de un kilogram a greutăţii optime: 100 €/kilogram
5. Ieşirea în oraş după ora 00:00 cu cel mult 48 de ore înaintea unui meci: 5.000 €

Afla mai multe despre: chelsealampardroivintilăamenzi 

viewscnt
Articole similare