Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a întâmplat, nu trebuie să facem o tragedie" Cristiano Bergodi a anunţat când ar putea reveni Elvir Koljic pe gazon

"S-a întâmplat, nu trebuie să facem o tragedie" Cristiano Bergodi a anunţat când ar putea reveni Elvir Koljic pe gazon
Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Antrenorul italian al Universităţii, Cristiano Bergodi, nu şi-a putut explica înfrângerea din acest meci: "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Ne-am creat o grămadă de ocazii şi nu sunt dezamăgit. Normal, dacă pierdem acasă nu sunt fericit, dar am respect pentru Clinceni. Nu mi-a displăcut însă jocul. Am ratat multe ocazii în prima repriză, dar şi in repriza a doua. Din păcate, asta este. Nu trebuie să facem o tragedie, vom analiza ce s-a întâmplat. Cred că daca fructificam măcar una dintre ocazii, rezultatul era altul. Mergem înainte, fără să facem o tragedie din acest rezultat"

El a subliniat absenţa lui Elvir Koljic, golgheterul echipei sale şi a anunţat când bosniacul poate reveni pe gazon: "Koljic este o pierdere foarte mare, asta e clar. Un jucător ca Elvir nu se găseşte uşor. Am luat un jucător ca Mamut, care nu are încă relaţii de joc cu coechipierii lui, la fel şi Tudorie, care vine după ce a fost depistat pozitiv, şi nu s-a antrenat mult. Cred că am ratat mai multe ocazii  in acest meci decât în multe alte meciuri disputate înainte. Incercăm să sudăm relatiile de joc, dar e clar că absenţa lui Koljic este importantă. Un vârf împins extraordinar. Va reveni probabil la începutul anului, şi trebuie să vedem fizic, dar şi mental cum va sta. Nu e uşor, dar operaţia a decurs bine. Cred că în retur îl vom avea în câteva meciuri, dar şi în playoff."

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golul a fost marcat de Cascini, în minutul 58.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare