Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a întâmplat şi aşa ceva! Un antrenor din Liga I vrea să fie dat afară: "Ceva tot trebuie schimbat la echipă"

S-a întâmplat şi aşa ceva! Un antrenor din Liga I vrea să fie dat afară: "Ceva tot trebuie schimbat la echipă"

Fotbal intern

Comentarii

Juventus Bucureşti a fost umilită pe propriul teren de Concordia Chiajna şi rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii I. Nou promovata are acum patru meciuri consecutive fără victorie în campionat.

"Nu mai avem prea multe de spus. A fost o înfrângere ruşinoasă, chiar nu-mi amintesc când a mai pierdut echipa asta în felul acesta, indiferent despre ce divizie vorbim. Chiar nu e în regulă. Nu avem probleme financiare prea mari, aşa că în timpul meciului sunt unele momente în care orgoliul tău de fotbalist de Liga I ar trebui să arate altfel. Din păcate, nu s-a văzut nimic deosebit în teren. Vom vedea la iarnă ce se întâmplă, pentru că înfrângerea de astăzi nu schimbă prea mult datele problemei.

La modul în care ne prezentăm, e greu rău să facem faţă în play-out. Trebuie să schimbăm ceva. Ori antrenorul, ori jucătorii, ceva tot trebuie schimbat. Un jucător care are valoare pentru Liga I, trebuie să joace un meci slab din cinci. La noi, din păcate, este exact invers. Jucăm unul bun şi patru slabe" , a declarat antrenorul lui Juventus Bucureşti, Marin Barbu.

"Am încasat cinci goluri, o înfrângere dureroasă, chiar nu ne aşteptam la un asemenea rezultat. Sperăm să adunăm cât mai multe puncte pentru play-out. Toată echipa a jucat slab în acest meci, dar au fost şi alte partide în care am jucat mai bine" , a declarat Virgil Drăghia.

Afla mai multe despre: marin barbuliga 1juventusbucurestidinamocampionatconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare