Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„S-a întors şi cumpără cocaină”. Suporterii unei echipe din Germania l-au luat cu asalt pe Christoph Daum | VIDEO

„S-a întors şi cumpără cocaină”. Suporterii unei echipe din Germania l-au luat cu asalt pe Christoph Daum | VIDEO
Comentarii

În vârstă de 66 de ani, Chrstoph Daum, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, a dat nas în nas cu un grup de ultraşi ai lui Eintracht Frankfurt. Aceştia l-au recunoscut imediat şi i-au compus câteva versuri legate de celebrul caz „cocaina”.

Christoph Daum a fost surprins pe 2 februarie în Frankfurt, în timp ce călătorea cu un tren interregio. Fostul selecţioner al României s-a întâlnit cu nişte fani ai lui Eintracht Frankfurt, care s-au dus direct la el. Daum stătea liniştit la fereastră, dar în doar câteva clipe s-a trezit înconjurat de suporteri. Aceştia i-au compus pe loc un cântec: „Christoph Daum s-a întors şi cumpără cocaină din Frankfurt", a fost scandarea ultraşilor.

Christoph Daum a ratat naţionala Germaniei pentru consum de cocaină

La finalul Campionatului European din 2000, Daum era favorit să preia naţionala de fotbal a germaniei. Antrenorul a ratat oportunitatea după ce a fost prins că era consumator de cocaină. Iniţial, Daum a negat acuzaţiile, dar în cele din urmă a recunoscut pentru a nun avea parte de o suspendare drastică.

Daum are în CV echipe precum FC Koln, VfB Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Club Brugge şi Bursaspor. În prezent este expert la o televiziune din Germania.

Christoph Daum a fost selecţionerul echipei naţionale a României în perioada iulie 2016 - septembrie 2017. Trei victorii, trei rezultate de egalitate şi patru eşecuri, acesta este bilanţul neamţului pe banca tricolorilor.

 

Afla mai multe despre: daumcocainafanifrankfurt 

viewscnt
Articole similare