Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a ivit o nouă variantă pentru banca lui Dinamo! Un tehnician iubit în Ştefan cel Mare îşi anunţă interesul: ”Poate mă întorc”

S-a ivit o nouă variantă pentru banca lui Dinamo! Un tehnician iubit în Ştefan cel Mare îşi anunţă interesul: ”Poate mă întorc”

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin jr. a dezvăluit că ar fi deschis unei reveniri la Dinamo, deşi nu a fost contacatat de nimeni din club.

Dinamo a ales să se despartă de Dario Bonetti, după seria execrabilă de cinci înfrângeri consecutive în ultimele cinci meciuri, fără gol marcat. Trei variante existau pentru banca tehnică a ”câinilor”, însă una surpriză s-a ivit miercuri.

Dusan Uhrin, omul care a salvat-o pe Dinamo la finele ultimului sezon, a dezvăluit că nu ar spune nu unei reveniri în Ştefan cel Mare. Cehul a plecat după ce a devenit clar că clubul nu îşi poate permite salariul său, însă, cu situaţia financiară uşor îmbunătăţită la Dinamo, tehnicianul s-ar putea întoarce.

S-a ivit o nouă variantă pentru banca lui Dinamo!

Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar dacă mă sună, poate mă întorc”, a dezvăluit Dusan Uhrin, conform playsport.ro.

Ar fi al treilea mandat pentru Uhrin pe banca lui Dinamo, după ce a mai condus echipa între august 2019 şi martie 2020, dar şi între aprilie şi iulie 2021. Când a preluat formaţia roş-albă spre finalul ultimului sezon, ”câinii” nu mai reuşiseră să câştige de aproape trei luni în campionat şi se aflau în pericol de retrogradare. Cehul a redresat echipa şi aproape am condus-o către barajul pentru Conference League.

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare