Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a lăsat de baschet şi acum câştigă 30.000 de dolari PE ZI! GALERIE FOTO | Imaginile care au transformat o tânără în vedetă peste noapte

S-a lăsat de baschet şi acum câştigă 30.000 de dolari PE ZI! GALERIE FOTO | Imaginile care au transformat o tânără în vedetă peste noaptegalerie foto

Special

Comentarii

Jem Wolfie este o tânără de 27 de ani din Australia care a cunoscut celebritatea aproape instant graţie reţelelor de socializare şi care a ajuns să fie urmărită de peste 2,6 milioane de useri.

Imediat după terminarea liceului, Jem s-a angajat ca bucătar şi lucra 70 de ore pe săptămână, iar în paralel juca baschet în WABL (Federaţia de Baschet a Australiei de Vest).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s your 3 percentage?! Mine is 78% (W no defend )  Tag a baller!!!  @sofittrainingperth rebound bitch ______ #worldstar #wshh #hiphop #baller #basketball #hoop #balling #ballislife #ball #bil #ball

A post shared by Jem  Wolfie (@jemwolfie) on

În mod paradoxal, o accidentare suferită la genunchi s-a dovedit marele noroc al tinerei australience. Aceasta a fost nevoită să petreacă mai mult timp în sala de forţă, pentru recuperare şi a început să posteze clipuri din timpul antrenamentelor pe Instagram.

În 2015 a ajuns la 10.000 de fani pe reţelele de socializare, iar de atunci a început nebunia. Aproximativ 80% din cei care o urmăresc sunt bărbaţi, iar privind imaginile postate de Jem nu e greu de înţeles de ce.

GALERIE FOTO - Cele mai "curajoase" imagini postate de Jem Wolfie pe Instagram.



Când clipurile cu ea jucând baschet au devenit virale, Jem a început să fie contactată de diferite firme dornice să-şi facă reclamă şi aşa a început totul.

"Tinerii se bucură când primesc lucruri gratis, în timp ce adulţii sunt preocupaţi să-şi câştige existenţa. Le-am spus foarte clar de la început tuturor brandurilor cu care lucrez: nu vreau să-mi trimiteţi cutii şi cutiuţe cu suplimente şi cu pantaloni de antrenament. Vreau să fiu plătită!", povesteşte tânăra din Australia.

În prezent, tânăra e înscrisă şi pe platforma OnlyFans, acolo unde peste 10.000 de fani plătesc 15 dolari pe lună pentru a primi conţinut exclusiv creat de tânăra de 27 de ani. Conform informaţiilor oferite de fondatorul OnlyFans, Jem a câştigat în mai puţin de un an peste 2 milioane de dolari numai din postările de pe această platformă.

Jem Wolfie spune că încearcă să păstreze o limită, chiar dacă a fost acuzată în multe rânduri că îşi vinde trupul pentru a face bani.

"Oamenii se plâng şi mă întreabă unde e nuditatea, dar care ar fi următorul pas? Fără să îşi dai seama ajuni la pornografie.

Cei care cred că sunt exploatată sau depersonalizată le transmit doar că greşesc enorm. Eu sunt cea care ia deciziile, cu o strategie în cap!
", spune Jem.

GALERIE FOTO - Imaginile care au transformat-o pe Jem Wolfie în milionară
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back flex  more at link in bio!!! #wshh

A post shared by Jem  Wolfie (@jemwolfie) on

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jem wolfiebani din instagram 

viewscnt
Articole similare