Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a luat o decizie şi în Spania! Când se termină la LaLiga. Finala Copa del Rey ar putea avea loc în afara Spaniei

S-a luat o decizie şi în Spania! Când se termină la LaLiga. Finala Copa del Rey ar putea avea loc în afara Spaniei

La Liga

Comentarii

Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei de Fotbal Spaniole, a avut o şedinţă cu preşedinţii federaţilor teritoriale după decizia luată marţi de UEFA, în legătură cu EURO 2020, care va avea loc, anul viitor.

Rubiales a anunţat, potrivit Marca, că propunerea federaţiei este ca LaLiga să se termine până la 30 iunie, însă această dată nu este bătută în cuie. El a subliniat faptul că competiţia trebuie câştigată pe teren, iar în cazul în care campionatul va fi îngheţat, Barcelona, care este lider în acest moment, nu va fi declarată campioană. 

El a vorbit şi despre finala Copa del Rey, derby-ul basc dintre Real Sociedad şi Athletic Bilbao. Iniţial s-a propus data de 31 mai, însă având în vedere evoluţia epidemiei de coronavirus din Spania, această dată a picat. Rubiales a menţionat că la negocierile pentru o nouă dată vor participa şi reprezentaţii celor două cluburi şi dorinţa principală este ca finala să se dispute cu spectatori în tribună, aşadar nu a exclus ca finala să aibă loc vara, în afara ţării. 

Afla mai multe despre: luis rubialeslaliga 

viewscnt
Articole similare