Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a mai întâmplat şi în 2015 şi n-a ieşit bine! FOTO | Fanii lui Arsenal îşi cumpără deja tricouri cu un jucător care NU a semnat încă. Se face transferul?

S-a mai întâmplat şi în 2015 şi n-a ieşit bine! FOTO | Fanii lui Arsenal îşi cumpără deja tricouri cu un jucător care NU a semnat încă. Se face transferul?galerie foto

Premier League

Comentarii

Fanii lui Arsenal sunt convinşi că tunarii vor realiza cel mai scump transfer din istoria clubului până la încheierea perioadei de transferuri din această iarnă prin aducerea lui Aubameyang, de la Borussia Dortmund.

Deşi transferul e încă departe de a fi oficializat, mulţi dintre suporterii tunarilor se arată convinşi că mutarea se va realiza şi îşi cumpără deja tricouri cu numele vârfului Gabonez şi numărul 14, lăsat liber de Theo Walcott, care tocmai s-a transferat la Everton.

60 de milioane de euro ar urma să plătească Arsenal în schimbul lui Aubameyang, care ar deveni astfel cel mai scump jucător din istoria londonezilor



Imaginile apărute pe reţelele de socializare cu tricouri ale londonezilor ce au pe spate numele lui Aubameyang le-a amintit rivalilor de vara lui 2015, când Arsenal a fost extrem de aproape de aducerea lui Karim Benzema.

Şi atunci s-au vândut tricouri cu numele francezului, însă în cele din urmă acesta a rămas la Real, unde joacă şi în prezent.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: benzemaaubameyangtransfer 

viewscnt
Articole similare