Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a păcălit Becali cu jucătorii aduşi de la Viitorul? Dinu, despre ce motiv ar fi avut Hagi să vândă: ”Eu am convingerea că aşa a fost”

S-a păcălit Becali cu jucătorii aduşi de la Viitorul? Dinu, despre ce motiv ar fi avut Hagi să vândă: ”Eu am convingerea că aşa a fost”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu este de părere că Gică Hagi a ales să vândă anumiţi jucători, deoarece şi-a dat seama că nu-şi mai pot dezvolta calităţile. Discuţia a venit în contextul în care Florinel Coman l-a înjurat pe Lucian Filip, după ce căpitanul FCSB-ului i-a reproşat modul în care a bătut o lovitură liberă, în victoria cu 2-1 în faţa lui Poli Iaşi.

Jucătorii transferaţi de FCSB de la Viitorul au produs multe discuţii, deoarece evoluţiile lor n-au mai fost la fel de apreciate. Cornel Dinu propune şi o altă perspectivă. Fostul mare fundaş al lui Dinamo este de părere că Gică Hagi a ales să vândă anumiţi jucători, deoarece şi-a dat seama că şi-au atins potenţialul maxim.

”Din punctul ăsta de vedere, eu am convingere, îl apreciez foarte mult pe Gică Hagi pentru ce a făcut, am senzaţia că ştie când să se despartă de anumiţi jucători, văzând că nu se mai pot duce sus. Adică rămân la un anumit nivel şi mai sus nu se pot duce”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbflorinel comangica hagi 

viewscnt
Articole similare