Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a păcălit Gigi Becali? Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruţan. Enache îi ia apărarea

S-a păcălit Gigi Becali? Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruţan. Enache îi ia apărarea

Superliga

Comentarii

Costel Enache spune că Olimpiu Moruţan îşi va reintra în formă, deşi cu Juventus a făcut din nou un meci slab. Mijlocaşul de 18 ani este acuzat de suporteri că şi-a schimbat atitudinea după ce a fost cumpărat de FCSB.

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat în iarnă de FCSB, dar a fost lăsat să joace până în vară la FC Botoşani. Dar mijlocaşul de 18 ani traversează o formă slabă şi nu mai iese atât de mult în evindeţă. Suporterii îl acuză că transferul la FCSB l-a schimbat şi afectat atitudinea. La meciul cu Juventus Bucureşti a fost huiduit şi fluierat.

Costel Enache recunoaşte că schimbările din cariera lui Moruţan i-au afectat forma, dar spune că mijlocaşul de 18 ani este dornic să demonstreze că este un jucător valoros.

”E un copil de 18 ani. O schimbare majoră în viaţa lui, e clar că îi schimbă puţin modul de a gândi, modul de a percepe lucrurile. El acum e totuşi îintr-o revenire, pentru că astăzi l-am vazut implicat în joc. Nu a avut acele execuţii pe care le aşteptăm de la el, dar ca atitudine a fost un jucător care s-a implicat. O să-şi revină, pentru că eu îl ştiu un băiat echilibrat şi un jucător care iubeşte mult fotbalul”, a declarat coste

Afla mai multe despre: fc botosanifcsbliga 1olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare