Experiențe împreună.
You are here:

S-a produs inevitabilul! SCM Râmnicu Vâlcea, noua campioană a României la handbal feminin

S-a produs inevitabilul! SCM Râmnicu Vâlcea, noua campioană a României la handbal feminin

Handbal

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a detronat CSM Bucureşti în campionatul intern, devenind noua campioană a României. FR Handbal i-a decernat medaliile, duminică, după victoria cu CSM Slatina.

SCM Râmnicu Vâlcea a învins CSM Slobozia cu scorul de 29-26 (14-12), iar cu o etapă înainte de finalul sezonului, formaţia vâlceană este campioană.

Ultima etapă a sezonului se va derula în 19 mai, însă rezultatele nu mai pot influenţa clasamentul la vârf. În prezent, SCM Râmnicu Vâlcea are 66 de puncte, iar pe locul secund se află CSM Bucureşti, cu 63, dar rezultatele directe avantajează echipa vâlceană.

În urma succesului, SCM Râmnicu Vâlcea are asigurată prezenţa în Liga Campionilor în viitorul sezon.

Mehmedovic în lacrimi: ”Sper că fanii de aici nu mă vor uita!”

Handbalistele de la CSM au încheiat în genunchi sezonul, după ce au ratat şi titlul în Liga Naţională. Au sperat degeaba într-o minune: Râmnicu Vâlcea a învins-o pe Slatina cu 29 la 26 şi este matematic noua campioană a României, cu o etapă înainte de final.

Tigroaicele şi-au câştigat meciul cu SCM Craiova, scor 26-20 şi sunt la trei puncte în spatele vâlcencelor, care au beneficiat însă de avantajul meciurilor directe. CSM era campioana ultimelor patru sezoane.

”Asta e, în sport mai şi pierdem. Nu avem ce să facem. Trebuie să învăţăm să trecem peste aceste eşecuri şi să o luăm de la capăt” a explicat Iulia Curea după meci.

”A fost o adevărată plăcere să joc aici, mai ales în Liga Campionilor, în Sala Polivalentă, unde este o atmosferă extraordinară. Cred că CSM are unii dintre cei mai buni fani şi sper că nu mă vor uita, pentru că eu cu siguranţă nu îi voi uita” a declarat şi Majda Mehmedovic.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta