Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a propus singur! El e omul care vrea scaunul lui Dan Petrescu în cazul în care ”Bursucul” pierde cu FCSB

S-a propus singur! El e omul care vrea scaunul lui Dan Petrescu în cazul în care ”Bursucul” pierde cu FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al CFR-ului şi al lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul de diseară, pe care FCSB îl joacă pe Arena Naţională împotriva Clujului, în direct pe Telekom Sport 1.

“Jucătorii lui CFR Cluj trebuie să dea totul pentru victorie în meciul cu FCSB. E singura lor şansă în lupta pentru titlu. Dacă Dan Petrescu doreşte să câştige campionatul, atunci trebuie să îl lovească pe Dică în meciul direct. Nu trebuie să joci la egal cu FCSB pentru că o să stai apoi la mâna rezulatelor. Dacă băieţii lui Dan Petrescu vor juca la Bucureşti ca în prima repriză cu Viitorul, atunci eu sunt convins că nu au cum să nu câştige acest meci. După părerea mea Dan Petrescu este un strateg mai bun ca Dică, dar de această dată trebuei să vină la Bucureşti şi să îi atace pe cei de la FCSB. Am mare încredere în Deac şi în Culio. Sunt sigur că aceştia vor face un meci mare. Însă trebuie avut mare grijă la Budescu. Dan Petrescu trebuie să îşi ia toate măsurile. Dacă CFR Cluj câştigă la Bucureşti, atunci în mod sigur titlul o să meargă în Gruia”, a spus Vasile Miriuţă pentru Fanatik.

Miriuţă nu ar spune nu unei eventuale reveniri în Gruia în cazul în care Dan Petrescu se decide să îi părăsească pe ardeleni în această vară dacă nu câştigă campionatul.

”Dacă m-aş întorce la CFR? Acolo am petrecut clipe frumoase şi de câte ori am lucrat în Gruia pot să spun că m-am dus cu inima deschisă. Ştiu că sunt apreciat, dar mă bucur că sunt apreciat în special de suporteri. Înseamnă că am făcut ceva pentru CFR, iar acum niciodată să nu spui niciodată”, a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: miriutacfrfcsbsteauacampionatliga 1 

viewscnt
Articole similare