Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a pus cu cine nu trebuia!" Paul Pogba, reacţie incredibilă în vestiar după plecarea lui Mourinho. Ce a putut spune

"S-a pus cu cine nu trebuia!" Paul Pogba, reacţie incredibilă în vestiar după plecarea lui Mourinho. Ce a putut spune

Manchester United

Comentarii

Manchester United trece printr-o perioadă slabă, ca urmare conducerea americană a clubului a decis să îl demită pe Jose Mourinho, dar Paul Pogba pare să fie un om foarte fericit, după ce tehnicianul portughez a fost demis din funcţia de antrenor al lui United.

Relaţia dintre antrenorul Jose Mourinho şi jucătorul Paul Pogba s-a deteriorat treptat până în punctul în care cei doi chiar au devenit inamici. Astfel că francezul a avut toate motivele să se bucure atunci când portughezul a fost demis. 

Pogba, petrecere în vestiar!

Momentul l-a prins pe francez în vestiar, iar Pogba a condus grupul exuberant de fotbalişti din lotul lui United. Potrivit The Sun, el le-a spus colegilor că Mourinho "s-a pus cu cine nu trebuie" şi "credea că poate să îşi bată joc de mine şi să întoarcă fanii împotriva mea". În Michael Carrick, câştigător de Liga Campionilor în 2008 cu United, a încercat să îl calmeze pe francez, spunându-i că niciun jucător nu este mai important decât clubul, dar aparent această metodă nu a funcţionat. Carrick, fost căpitan, a fost luat de Mourinho în staff-ul său, iar acum a rămas la echipă şi îl va ajuta pe Ole Gunnar Solskjaer până la finalul sezonului actual. 

Imediat după ce vestea demiterii lui Mourinho a fost făcută publică, pe conturile de socializare ale lui Pogba a apărut o poză care părea o "înţepătură" la adresa antrenorului, deşi ulterior s-a confirmat ca fiind o campanie de marketing. Totuşi, Gary Neville nu crede aceste lucruri şi a caracterizat gestul ca fiind "mizerabil". 

Afla mai multe despre: paul pogbajose mourinhomanchester unitedmichael carrickgestinjuraturademisiecelebrare 

viewscnt
Articole similare