Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a răzgândit! Dan Petrescu spune că nu vrea să plece din România: ”Spun multe lucruri la nervi şi apoi le regret!”

S-a răzgândit! Dan Petrescu spune că nu vrea să plece din România: ”Spun multe lucruri la nervi şi apoi le regret!”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu dă vina pe încărcătura momentului când a spus că vrea în vară să plece din fotbalul românesc. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că vrea să rămână, dar speră să nu mai aibă parte de greşeli de arbitraj.

Nervos că CFR a fost egalată de CSM Poli Iaşi dintr-un penalty discutabil, Dan Petrescu a declarat că vrea să plece din România. Acum, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o înainte de derby-ul cu CFR Cluj, susţine că a făcut acele afirmaţii la nervi şi că şi-ar dori să rămână:

”Mie nu-mi place de obicei să vorbesc la nervi. Cu echipa nu vorbesc niciodată la nervi, este un obicei de-al meu, pot spune lucruri care deranjează, dar din cauză că sunt antrenor, trebuie să vorbesc după meci, asta este obligaţia mea, să dau interviuri să fac conferinţe de presă. Nu este un avantaj pentru mine, pentru că sunt foarte vulcanic şi îmi doresc foarte mult să câştig.

E clar că se spun multe lucruri la nervi şi pe urmă le regret. Ceea ce este sigur este că, în acest play-off, CFR Cluj, în 4 din cele 6 meicuri, a fost dezavantajată de arbitri [...] În rest, cu plecatul meu din ţară, eu am contract aici, rămâne de văzut ce vor decide cei din conducerea clublului. Că nu am cum să plec de capul meu, sunt nişte clauze, eu îmi doresc să rămân, dar sper să nu se mai întâmple nici la meciul următor, ca să mă facă să fac aceste declaraţii”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare