Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a răzgândit Gigi Becali. FCSB nu mai bagă juniorii în meciul cu CFR Cluj: "E nedemn şi nedrept să faci asta. Eu nu sunt nici nedemn şi nici nedrept"

S-a răzgândit Gigi Becali. FCSB nu mai bagă juniorii în meciul cu CFR Cluj: "E nedemn şi nedrept să faci asta. Eu nu sunt nici nedemn şi nici nedrept"

FCSB

Comentarii

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunţat că vicecampioana nu îşi va menaja titularii în partida cu CFR Cluj, aşa cum a susţinut iniţial.

Ieşită din calculele pentru titlu, FCSB "arbitrează" lupta dintre U Craiova şi CFR Cluj, pe care campioana en titre urmează să le înfrunte în etapele următoare. Cu toate că, zilele trecute, anunţa că FCSB va utiliza mai mulţi tineri în meciul cu CFR Cluj, aşa cum a făcut U Craiova în meciul cu Viitorul, de acum două sezoane, Gigi Becali a dat-o la întors.

S-a răzgândit Gigi Becali. FCSB nu mai bagă juniorii în meciul cu CFR Cluj

„Am făcut o declaraţie aşa, ca să înţeleagă lumea, să se facă puţin tam-tam ca niciodată să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în meciul Craiova - Viitorul. Am spus că o să jucăm şi noi cu juniorii şi cu copiii în meciul cu CFR, dar să faci lucrul ăsta e nedemn şi nedrept. Eu nu sunt nici nedemn şi nici nedrept.

Să faci tu judecăţi, să decizi cine ia campionatul, asta nu se face. Asta o face Hristos, ce, eşti tu judecător? Am vrut să atrag atenţia ca nimeni să nu facă vreodată aşa ceva, mizerie, pentru că ai fi un om nedemn”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare