Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a răzgândit Mircea Lucescu? A refuzat oferta unei echipe de top din Turcia, dar acum a făcut o declaraţie îndrăzneaţă: "Aş fi campion, cu câteva transferuri!"

S-a răzgândit Mircea Lucescu? A refuzat oferta unei echipe de top din Turcia, dar acum a făcut o declaraţie îndrăzneaţă: "Aş fi campion, cu câteva transferuri!"

Campionate

Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) poate reveni în fotbal, după ce pandemia de COVID-19 s-a mai domolit în Europa. Presa din Turcia a aflat o mărturisire făcută de "Il Luce" apropiaţilor săi. Antrenorul le-a dezvăluit acestora că ar fi campion cu Fenerbahce, cu câteva transferuri. Presa turcă a scris în urmă cu câteva luni despre interesul lui Fener pentru Mircea Lucescu, un nume greu în fotbalul turc.

Turcii notează faptul că Lucescu îşi pregăteşte revenirea pe teren şi chiar a primit oferte, dar se pare că antrenorul are alte gânduri. Dorit în Elveţia şi în zona Golfului, Mircea Lucescu se gândeşte la Fenerbahce, echipă despre care s-a spus că îl doreşte pe antrenorul român în urmă cu câteva luni.

"Aş fi campion la Fenerbahce, cu câteva întăriri!", le-a spus Mircea Lucescu apropiaţilor săi, potrivit site-ului futbolarena.com.

Mircea Lucescu, dorit de Fenerbahce!

În luna martie, presa din Turcia a avansat ideea că Fenerbahce îl vrea la pachet pe Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu, pentru a revitaliza clubul din Istanbul. Însă, atunci Mircea Lucescu a refuzat oferta turcilor. Apoi, pandemia de COVID-19 a lovit Europa şi fotbalul, dar şi întreaga activitate la nivel global, s-a oprit. Acum, se poate ca oferta lui Fener să revină în actualitate, potrivit mărturisirii lui Mircea Lucescu.

Acum câteva luni, Mircea Lucescu s-a întâlnit cu oficialii clubului Fenerbahce, dar a refuzat atunci propunerea primită.

Mircea Lucescu, de două ori campion în Turcia şi Supercampionul Europei!

"Il Luce" a antrenat rivalele lui Fenerbahce în campionatul din Turcia. Mircea Lucescu a antrenat la Galatasaray între 2000 şi 2002 şi a câştigat un titlu, dar şi Supercupa Europei cu formaţia de pe Ali Sami Yen. Apoi, între 2002 şi 2004, Lucescu senior a pregătit-o pe Beşiktaş, cu care a luat titlul în 2003. De asemenea, Mircea Lucescu antrenat şi naţionala Turciei, între august 2017 şi februarie 2019.

Afla mai multe despre: mircea lucescufenerbahce 

viewscnt
Articole similare