Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a referit şi la Stanciu? :) Devis Mangia, savuros când a comentat transferul unei vedete în Arabia Saudită

S-a referit şi la Stanciu? :) Devis Mangia, savuros când a comentat transferul unei vedete în Arabia Saudită

Superliga

Comentarii

Devis Mangia a comentat cu ironie transferul lui Sebastian Giovinco de la FC Toronto la Al Hilal. Declaraţiile făcute de antrenorul Craiovei vin în contextul în care şi Nicolae Stanciu a preferat să meargă în fotbalul arab.

Sebastian Giovinco, cel care a fost considerat un mare talent al fotbalului european, a lăsat-o pe FC Toronto şi a semnat cu Al Hilal, echipă care i-a oferit 10 milioane de euro pe sezon. Anterior, atacantul italian a preferat să plece de la Juventus Torino la FC Toronto, echipă care l-a atras cu un salariu anual de 6,2 milioane de euro.

Giovinco este unul dintre jucătorii valoroşi care au lăsat peformanţa în plan secund şi au fost mai preocupaţi de câţi bani le intră în conturi. Situaţia l-a făcut pe Mangia să comenteze amuzat acest transfer: ”A făcut alegeri bune Giovinco, a stat în America până la 31 de ani, acum îşi încheie cariera în Arabia, este om de afaceri”, a comentat Mangia.

Afirmaţiile făcute de Mangia vin şi în contextul în care Nicolae Stanciu a preferat să meargă în fotbalul arab, deşi are doar 25 de ani. Internaţionalul român a fost însă atras de Al Ahli cu un salariu anual de 3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: devis mangialiga 1craiovagiovinconicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare