Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a renunţat prea repede la Şumudică?". Răspunsul dat de un fost fotbalist al CFR-ului după înfrângerea cu AZ Alkmaar | EXCLUSIV

"S-a renunţat prea repede la Şumudică?". Răspunsul dat de un fost fotbalist al CFR-ului după înfrângerea cu AZ Alkmaar | EXCLUSIV
Comentarii

Ionuţ Rada (39 de ani), fostul jucător al CFR-ului, a vorbit la Telekom Sport după CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1 şi a abordat subiectul plecării lui Marius Şumudică, în contextul rezultatelor obţinute de Dan Petrescu de la revenirea sa pe banca echipe din Gruia.

"S-a renunţat prea repede la Şumudică?". Răspunsul dat de un fost fotbalist al CFR-ului după înfrângerea cu AZ Alkmaar

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 în faţa lui AZ Alkmaar în etapa a 3-a din grupele Conference League şi continuă forma slabă arătată în ultimele meciuri. Contactat de Telekom Sport după înfrângerea cu Alkmaar, Ionuţ Rada a fost întrebat, printre altele, dacă nu cumva s-a renunţat prea repede la Marius Şumudică, având în vedere că în campionat totul a mers perfect cu "Şumi" pe bancă.

Rada a spus că discuţia e mult mai amplă, dar, după rezultate, Marius Şumudică nu trebuia schimbat de pe banca tehnică a campioanei României.

"(n.r. - S-a renunţat prea repede la Şumudică?) Cred că e o discuţie mult mai complicată. Era o ruptură clar şi la nivel de conducere, din moment ce au plecat. Cumva, totul era legat. Şumudică, Marian Copilu... Sunt lucruri pe care nu le ştim. Putem doar să analizăm ce ştim. După rezultate, Marius Şumudică nu avea de ce să fie schimbat. Dan Petrescu a rămas o persoană de încredere", a spus Ionuţ Rada, la Telekom Sport.

CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1, în grupele Conference League

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

În minutul 18, un gol al lui Debeljuh a fost anulat pentru ofsaid.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Păun (Alibec ’72), Bordeianu (Rodriguez ’82), Culio (Boateng ’46) – Deac, Debeljuh (Petrila ’61), Omrani (Costache ’82). Antrenor: Dan Petrescu

AZ Alkmaar: Vindahl-Jensen – Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal (Witry ’68) – Midtsjo, De Wit (Duin ’63), Clasie – Gudmundsson (Reijnders ’81), Pavlidis (Evjen ’64), Karlsson. Antrenor: Pascal Jansen

Partida a fost arbitrată de turcul Halis Ozkahya, ajutat de asistenţii Ceyhun Sesiguzel şi Cevdet Komurcuoglu. Arbitru de rezervă a fost Alper Ulusoy.

În aceeaşi grupă, Jablonec – Randers, scor 2-2. Au marcat Cvancara ’35, ’53 pentru gazde şi Odey ’36, ‘90 pentru oaspeţi.

În primele două etape ale grupei, CFR Cluj a fost învinsă în deplasare de Jablonec, scor 1-0, şi a remizat acasă cu Randers, scor 1-1.

Etapa a patra programează, la 4 noiembrie, de la ora 19.45, partidele AZ Alkmaar – CFR Cluj şi Randers – Jablonec.

Clasament: 1. AZ Alkmaar – 7 puncte, 2. Jablonec – 4 puncte, 3. Randers – 3 puncte, 4. CFR Cluj – un punct.

Afla mai multe despre: ionut radacfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare