Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a retras din sport să facă bani din filmele pentru adulţi. Vedeta vrea să bată orice record în industrie

S-a retras din sport să facă bani din filmele pentru adulţi. Vedeta vrea să bată orice record în industriegalerie foto

Diverse

Comentarii

Tammy Sytch (47 de ani) este cunoscută sub numele de „Sunny” pentru perioada petrecută în WWE la finalul anilor '90. În prezent, fosta luptătoare face senzaţie pe un site pentru adulţi, acolo unde are venituri anuale de 250 de mii de dolari.

Sunny este extrem de populară în comunitatea fanilor de wrestling, deşi ea a petrecut doar trei ani în cea mai importantă promoţie din lume, WWE. Ea a fost concediată în 1998, dar a continuat să lupte în ECW şi WCW, dar şi în alte promoţii independente.

În ultimii ani, Sunny a avut alte câteva apariţii sporadice în WWE, iar începând cu anul 2011 face parte din Hall of Fame. După ce şi-a încheiat cariera în wrestling, blonda a intrat în lumea filmelor pentru adulţi.

După ce a apărut într-o peliculă interzisă minorilor şi după ce a făcut videochat pe Skype, Sunny a găsit o modalitate şi mai bună de a face bani. Ea şi-a deschis un cont pe OnlyFans, acolo unde, conform The Sun, fosta luptătoare câştigă aproximativ 250 de mii de dolari pe an din pozele şi videoclipurile pe care le trimite subscriberilor.

Sunny nu se mulţumeşte însă doar cu aceşti bani şi vrea să depăşească orice record înregistrat pe OnlyFans: „În 1996 am fost cea mai downloadată personalitate pe AOL. 24 de ani mai târziu, în 2020, scopul meu este să fiu pe primul loc pe OnlyFans.

La nici 96 de ore de la momentul deschiderii contului, sunt deja în top. Invidioşilor, această <<expirată de 47 de ani>> este dezlănţuită”, a fost mesajul postat de Sunny pe contul oficial de Twitter.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sunnyonlyfanswwe 

viewscnt
Articole similare