Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a retras jucătorul transferat de Gigi Becali la sugestia duhovnicului! A fost numit în funcţia de director sportiv

S-a retras jucătorul transferat de Gigi Becali la sugestia duhovnicului! A fost numit în funcţia de director sportiv

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), l-a transferat la sugestia duhovnicului său, însă jucătorul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a trebuit să plece.

Este vorba despre fundaşul dreapta Florin Achim (32 de ani), cel care a fost legitimat la FCSB timp de un an, în perioada februarie 2022 - februarie 2023, dar nu a apucat să bifeze decât un minut în tricoul roş-albastru.

  • A fost utilizat în finalul meciului cu CFR Cluj, în ultima etapă a sezonului 2021/2022.

Florin Achim s-a retras

Florin Achim a ajuns la FCSB pentru a fi a treia variantă de fundaş dreapta, alături de Radu Boboc şi Alexandru Pantea, însă nu a reuşit să câştige duelul pentru titularizare cu mai tinerii săi colegi.

În plus, a fost măcinat de multiple accidentări şi nu avut timpul necesar pentru a-şi etala calităţile, aşa cum şi-ar fi dorit.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu a regretat nicio secundă aducerea sa, deoarece a fost realizată la sugestia unui om drag omului de afaceri.

”Florin Achim… Eu vă spun sincer. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi acum, dar eu vă spun adevărul, pentru că eu fac ce vreau cu banii mei la mine acasă. Are un duhovnic pe care eu îl iubesc foarte mult.

A intervenit el şi a spus: uite, este ucenicul meu. Bine, tată, nu mai zic nimic. Trebuia să plece şi am zis, ia stai mă de ce să plece. De un an jumate îl am şi nu l-am văzut.

I-am zis Bă, Dică, ai făcut ce ai vrut tu până acum, vreau doar să îl văd. De unde să ştiu că e bun dacă nu l-am văzut. Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci bă, sunt extraordinari, cum e Radunovic pe stânga…

Dacă are salariu, pentru ce să nu îi ţin eu pe băiat? O să avem şi meciuri în cupă, o să îl văd oricum. Dacă el va fi mai bun, sar toţi din schemă şi va fi Achim titular”, declara Gigi Becali, la Pro Arena, în urmă cu mai bine de un an.

Aşadar, după ce a încheiat socotelile cu FCSB, Florin Achim şi-a încercat norocul la Concordia Chiajna, însă fără prea mult noroc. Şi-a reziliat contractul cu ilfovenii în această iarnă şi a decis să se retragă din activitate.

Cu toate acestea, Florin Achim nu va ieşi din fotbal: a fost numit director sportiv la CS Minaur Baia Mare, echipă aflată pe locul 10 (ultimul), în Liga 3, Seria 10, a anunţat ”ziarmm.ro”.

  • În cariera sa, Florin Achim a evoluat pentru formaţiile Minaur Baia Mare, Astra Giurgiu, FC Maramureş, Săgeata Năvodari, U Cluj, Hapoel Petah Tikva, Bregalnica, Ramat haSharon, Olimpia Satu Mare, Academica Clinceni, FCSB şi Concordia.

Afla mai multe despre: florin achimgigi becaliminaur baia mareconcordia 

viewscnt
Articole similare