Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a săturat de fotbal? Bale, declaraţii ciudate: "Ni se ordonă unde să mergem, ce să facem. Într-un fel, viaţa proprie nu îţi mai aparţine"

S-a săturat de fotbal? Bale, declaraţii ciudate: "Ni se ordonă unde să mergem, ce să facem. Într-un fel, viaţa proprie nu îţi mai aparţine"

Real Madrid

Comentarii

Pe picior de plecare după şase ani petrecuţi la Real Madrid, Gareth Bale a oferit un interviu în care a lăsat de înţeles că nu mai vrea să aibă de-a face cu constrângerile impuse de fotbalul profesionist

Bale a vorbit pentru BT Sports, dar nu despre viitorul său, ci despre lucrurile care îl deranjează în fotbalul profesionist.

"Parcă suntem roboţi. În fotbalul de cel mai înalt nivel nu este ca în alte sporturi, precum tenis sau golf, acolo unde sportivii îşi stabilesc singuri programul. La sporturile de echipă ţi se ordonă ce să faci. Te duci acolo unde eşti trimis, te prezinţi la o oră anume, mănânci ce ţi se spune, te întâlneşti cu antrenorul când ţi se spune şi aşa mai departe", a declarat galezul în vârstă de 29 de ani.

Şi nu s-a oprit aici: "Într-un fel, nu mai ai propria viaţă. Nu mai putem să alegem ce vrem şi când vrem. Atunci când eram copii, aveam vise, ne întâlneam cu ceilalţi copii şi ne distram. În momentul când ajungi sus, presiunea devine enormă şi este de multe feluri. Oamenii vorbesc întotdeauna rău despre tine. Se pierd toate valorile copilăriei".

Totuşi, Gareth Bale a admis că există şi părţi pozitive. "Este adevărat că trebuie să faci nişte sacrificii, mai ales că este o carieră scurtă", a concluzionat galezul.

După şase sezoane la Real Madrid, Bale este pe picior de plecare de pe Bernabeu. Manchester United şi Tottenham sunt interesate de serviciile sale.

Afla mai multe despre: bale 

viewscnt
Articole similare