Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a schimbat Gigi Becali? Cum a reacţionat când a fost întrebat despre meciul cu Sepsi! ”M-a luminat Dumnezeu! Mi-am dat seama că greşesc că mă bag eu în toate!”

S-a schimbat Gigi Becali? Cum a reacţionat când a fost întrebat despre meciul cu Sepsi! ”M-a luminat Dumnezeu! Mi-am dat seama că greşesc că mă bag eu în toate!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VI-a a Ligii I. A fost primul meci pentru antrenorul Edward Iordănescu la conducerea tehnică a FCSB.

Pentru FCSB a marcat Florin Tănase, în minutul 58, iar pentru Sepsi a punctat Aganovici '36. În minutul 67, Vlad a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mitrea. Lovitura a fost acordată după un fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun.

Becali comenta de obicei evoluţia echipei lui, dar după rezultatul de luni seara, latifundiarul din Pipera s-a schimbat. Gigi Becali a fost întrebat despre meci, dar a declarat că şi-a dat seama că greşeşte, dacă intervine la echipă. De asemenea, el a precizat că noul antrenor, Edi Iordănescu, ştie ce face. 

Gigi Becali: ”M-a luminat Dumnezeu! Mi-am dat seama că greşesc că mă bag eu în toate!”

”Nu mai vreau să vorbesc, credeam că m-aţi sunat despre transferul lui Moruţan. Despre meci nu mă mai întrebaţi, el face totul. Nu mai vreau să vorbesc despre meci. Mi-am dat seama că greşesc că mă bag eu în toate. L-am pus pe el, să facă el. M-a luminat Dumnezeu. Edi ştie bine ce face, cred că o să facă. Nu mai vreau să comentez. Dacă vreţi să vorbim de Moruţan”, a spus Gigi Becali, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-iordănescu 

viewscnt
Articole similare