Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a schimbat! Jose Mourinho, reacţie impresionantă faţă de unul dintre elevii săi. Ce le-a spus jucătorilor săi la cabine

S-a schimbat! Jose Mourinho, reacţie impresionantă faţă de unul dintre elevii săi. Ce le-a spus jucătorilor săi la cabine
Comentarii

La Tottenham, Jose Mourinho pare un alt om. Inspirat, pus pe glume, dar foarte abil în toiul desfăşurării evenimentelor, antrenorul portughez pare să se simtă excelent la noua sa echipă.

După 20 de minute, Tottenham era condusă de Olimpyakos, scor 2-0, chiar pe Tottenham Stadium.

A fost unul dintre momentele in care Jose Mourinho şi-a arătat clasa. Tehnicianul portughez, aflat la cel de-al doilea meci oficial pe banca lui Spurs a făcut prima modificare după doar 28 de minute. Jose l-a schimbat pe Eric Dier cu Christian Eriksen, iar la finalul partidei a ţinut să sublinieze: "Înainte de toate, aş vrea să-mi cer scuze. Eric Dier a fost sacrificat, pentru că aveam nevoie de încă un om, acolo sus, care să poată face diferenţa. Aveam de ales între a-l scoate pe Eric Dier sau pe Winks. Cred că am ales bine, dar îmi cer scuze pentru că ştiu că nu e plăcut".

O declaraţie care arată un Mourinho, complet schimbat faţă de perioada Manchester United. Intrarea lui Christian Eriksen a dinamitat într-adevăr jocul lui Tottenham, iar la finalul victorie cu 4-2, presa engleză i-a recunoscut meritele antrenorului portughez.

Mai mult, fanii lui Spurs au comentat cu umor: "După 20 de minute, lucrurile mergeau prost. Mourinho a schimbat în minutul 28! Cu 45 de minute mai devreme decât a făcut Pochettino vreodată o schimbare tactică!".

Mourinho a mai avut la conferinţa de presă o replică savuroasă. Întrebat ce le-a zis fotbaliştilor săi la cabine, portughezul a explicat, cu umor: "Dacă mai aşteptaţi câteva luni şi cumpăraţi documentarul Amazon...o să aflaţi totul".

Tottenham s-a calificat în faza următoare a competiţiei. În ultima rundă, Spurs merge la Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare