Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a schimbat modificarea în cazul mutării echipei de fotbal Luceafărul Oradea la Reşiţa

S-a schimbat modificarea în cazul mutării echipei de fotbal Luceafărul Oradea la Reşiţa

Liga 2

Comentarii

Mass media din Banatul montan anunţase că omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină s-a înţeles cu autorităţile din Reşiţa şi o să mute ”Luceafărul” din Bihor în reşedinţa judeţului Caraş Severin.

În urma afacerii, Reşiţa urma să beneficieze de o echipă de fotbal în liga a doua, entitate sportivă care să ducă mai departe istoria fotbalistică a localităţii. După numai câteva zile de exuberanţă şi planuri de la mai mare a căzut bomba: tranzacţia nu se mai face, părţile nu s-au înţeles şi aventura lui Sarcină în Valea Domanului s-a încheiat înainte de a începe.  

Reper24h menţionează că, deşi consilierii locali şi-au dat acordul de pricipiu, ceea ce făcea posibilă asocierea municipalităţii cu ”Luceafărul” Oradea, discuţiile ulterioare nu se vor materializa în mutarea echipei bihorene în capitala Caraşului.

Jurnaliştii continuă şi pomenesc surse care pun neperfectarea înţelegerii iniţiale pe faptul că Nicolae Sarcină ar fi solicitat de la municipalitatea reşiţeană suma de 300.000 de euro, bani pe care să îi primească în schimbul mutării echipei din Oradea. În fază incipientă s-a spus că businissmanul va suporta cheltuielile cu echipa de ligă secundă, iar comunitatea din Valea Domanului va sprijini copiii şi juniorii clubului. Nici vorbă de 300.000 de euro, bani publici, sumă care să meargă în conturile lui Sarcină.

Sursa

Afla mai multe despre: liga2resitaluceafarul oradeanicolae sarcinabani 

viewscnt
Articole similare