Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a schimbat ora de start a partidei Nordsjaelland - FCSB, din turul trei preliminar din Conference League, manşa retur

S-a schimbat ora de start a partidei Nordsjaelland - FCSB, din turul trei preliminar din Conference League, manşa retur
Comentarii

FCSB nu a jucat partida din etapa a 5-a a Superligii, pentru ca jucătorii să fie proaspeţi la returul cu danezii de la Nordsjaelland, din turul trei preliminar al Conference League, manşa retur.

În meciul tur, la Bucureşti, FCSB şi Nordsjaelland au terminat la egalitate, scor 0-0.

S-a modificat ora de start a partidei Nordsjaelland - FCSB

Meciul dintre Nordsjaelland şi FCSB este programat joi, 17 august, de la ora 20:00!

Iniţial, duelul retur era stabilit să înceapă la 19:30, însă UEFA a decis ca partida să fie programată cu jumătate de oră mai târziu.

Sunt mulţumit de ce a jucat echipa, dar am jucat jumătate de oră cu om în plus şi nu am marcat. A fost mare diferenţă de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori, dar pasează mingea ca Barcelona.

Au posesie bună, se mişcă pe teren. Sunt jucători aduşi din Africa şi închişi undeva şi se joacă doar cu mingea. Altceva în afară de mâncare şi minge nu. Nu ai cum să pasezi în halul ăsta, la africani mă refer.

Eu zic că au jucat extraordinar. Mingea era numai la ei. Numai dacă Dumnezeu vrea, altfel nu poţi să te califici, nu poţi sa le dai gol, mingea este numai la ei.

(n.r. la retur) Dacă vrea Dumnezu, putem să dăm un gol, să avem noroc sau să fie egalitate până la final, 11 metri. Noi am scos unutul din ei, au nişte jucători accidentaţi, mai mult ei erau pe jos. O să fie mare avantaj, pentru că noi în seara asta le-am scos smântâna din ei.

Şi noi am jucat în prima repriză în 10, şi repriza a doua tot în 10. A fost Cordea în prima repriză şi Vali Gheorghe în repriza. Zici că era de pe altă planetă, nu a jucat de mult timp.

Cordea şi el parcă mergea pe teren. Dormea în prima repriză. În loc să scape singur când a primit pasa de la Florinel, el dormea îmbrăcat”, a declarat Gigi Becali, pentru Orange Sport, imediat după meciul tur.

Cine va câştiga această dublă va juca în play-off-ul pentru grupele Conference League împotriva câştigătoarei dintre Partizan Belgrad (Serbia) şi Sabah (Azerbaidjan). În tur, Sabah s-a impus cu 2-0.

Afla mai multe despre: nordsjaelland - fcsb 

viewscnt
Articole similare