Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit data de desfăşurare a Campionatelor Europene de gimnastică artistică. Gazda iniţială a competiţiei a fost schimbată

S-a stabilit data de desfăşurare a Campionatelor Europene de gimnastică artistică. Gazda iniţială a competiţiei a fost schimbată

Gimnastică

Comentarii

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, luni, că ediţia din 2020 a Campionatelor Europene artistice va avea loc aşa cum a fost stabilit, în luna decembrie, însă gazda competiţiilor a fost schimbată la Mersin (Turcia).

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate şi ele din luna mai, erau programate la Baku, la aceleaşi date, iar în urmă cu o săptămână, UEG anunţa că va mai purta discuţii cu organizatorii.

Aşa cum programase, luni a fost anunţat că Baku nu va mai fi gazda, ci oraşul turcesc Mersin, iar datele rămân neschimbate, adică între 9-13 decembrie cele masculine, respectiv între 17-20 decembrie cele feminine.

Campionatele Europene de gimnastică ritmică vor avea loc aşa cum a fost stabilit la ultima decizie din iunie, între 26-29 noiembrie (Kiev), însă la niciuna din aceste trei competiţii nu vor avea loc şi calificări olimpice, după cum UEG preciza în 28 septembrie.

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare