Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit data derby-ului Juventus - Inter. Când au fost programate meciurile restante din etapa 26 din Serie A

S-a stabilit data derby-ului Juventus - Inter. Când au fost programate meciurile restante din etapa 26 din Serie A
Comentarii

Oficialii Serie A au anunţat, după mai multe modificări, programul meciurilor care se vor disputa la finalul acestei săptămâni.

Partidele din etapa cu numărul 26, care nu s-au disputat în weekend-ul trecut, se vor juca la finalul acestei săptămâni, inclusiv derby-ul dintre Juventus şi Inter, care va fi duminică, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport.

Programul meciurilor din Serie A:

Duminică, 8 martie

Parma - SPAL 13:30


Milan - Genoa 16:00
Sampdoria - Verona 16:00
Udinese - Fiorentina 19:00
Juventus - Inter 21:45

Luni, 9 martie
Sassuolo - Brescia 19:30

Echipele care au jucat deja în etapa a 26-a vor sta la finalul săptămânii, urmând ca etapa care era programată în acest weekend să se joace peste o săptămână. Ca Serie A să se termine la data stabilită, 24 mai, urmează ca liga italiană să introducă o etapă intermediară în perioada 12-14 mai. 

În plus, Guvernul italian a decis, miercuri, ca toate evenimentele sportive care se desfăşoară în Italia până la 3 aprilie să aibă loc fără spectatori.

Astfel, conform unui decret, în toate regiunile Italiei, inclusiv în cele care încă nu au fost afectate de coronavirus, evenimentele sportive se vor desfăşura cu porţile închise.

Potrivit Football Italia, cluburile au responsabilitatea să facă în mod regulat teste pentru a se asigura că niciun sportiv şi niciun angajat nu este infectat cu Covid-19.

Italia este ţara europeană afectată cel mai mult de coronavirus, înregistrându-se peste 2.500 de cazuri de contaminare şi 79 de decese.

Afla mai multe despre: interjuventus 

viewscnt
Articole similare