Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit finala feminină de la US Open! Duel de „5 stele” pe hardul american

S-a stabilit finala feminină de la US Open! Duel de „5 stele” pe hardul american

Tenis

Comentarii

Sportivele Coco Gauff (SUA), locul 6 WTA, şi Arina Sabalenka (Belarus), numărul 2 mondial, îşi vor disputa trofeul la turneul de grand slam US Open, ele trecând în semifinale de Karolina Muchova, respectiv Madison Keys.

S-a stabilit finala feminină de la US Open! Duel de „5 stele” pe hardul american

Gauff a învins-o pe sportiva cehă Karolina Muchova, locul 10, WTA, cu scorul de 6-4, 7-5, în două ore şi trei minute. Activiştii pentru climă au întrerupt timp de aproape o oră semifinala dintre americanca Coco Gauff şi Karolina Muchova. În timp ce Gauff conducea cu un set şi avea serviciul în debutul celui de-al doilea set, a început o agitaţie în zona superioară a stadionului Arthur Ashe.

Stacey Allaster, directorul executiv al Asociaţiei de Tenis Profesionist al Statelor Unite (USTA), a declarat pentru ESPN că incidentul a implicat trei manifestanţi pentru climă. Ulterior, USTA a emis un comunicat în care a precizat că patru persoane au fost reţinute de poliţia din New York. "

Trei dintre cei patru protestatari au fost escortaţi în afara stadionului fără alte incidente", se arată în comunicatul USTA. "Cel de-al patrulea protestatar şi-a lipit picioarele goale de podeaua bolului de scaune. "Din cauza naturii acestei acţiuni, a fost nevoie de NYPD şi de personal medical pentru a-l scoate în siguranţă pe acest individ din stadion".

Fotografiile de la faţa locului arătau protestatari care purtau tricouri cu mesajul "End Fossil Fuels".

La ediţia din acest an a turneului de grand slam, câştigătoarea trofeului va obţine 3 milioane de dolari, iar finalista învinsă 1,5 milioane.

Afla mai multe despre: us openteniscoco gauffarina sabalenka 

viewscnt
Articole similare