Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit ora la care se va juca primul El Clasico din acest sezon, pe Camp Nou. Partida va fi în direct pe Telekom Sport

S-a stabilit ora la care se va juca primul El Clasico din acest sezon, pe Camp Nou. Partida va fi în direct pe Telekom Sport

FC Barcelona

Comentarii

S-a stabilit ora primului El Clasico din acest sezon. Barcelona primeşte pe teren propriu vizita celor de la Real Madrid, pe 24 octombrie, în etapa a 7-a din campionatul Spaniei.

Primul El Clasico din actuala stagiune va avea loc pe 24 octombrie, de la ora 17:00, iar meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro. Partida se va juca pe Camp Nou, fără spectatori, în etapa a 7-a din LaLiga.

Înaintea partidei, Barcelona mai joacă două meciuri, cu Getafe şi Ferencvaros, apoi, după meciul cu Real Madrid, catalanii vor merge în deplasare la Torino pentru meciul cu Juventus din grupele Ligii Campionilor.

În ultimul Clasico, Real Madrid a câştigat cu 2-0 pe "Santiago Bernabeu".



Înainte de meciul cu Barcelona, Realul mai joacă de asemenea două partide, cu Cadiz şi Şahtior Doneţk, iar apoi cu Borussia Moenchengladbach în Liga Campionilor, în deplasare.

Afla mai multe despre: el clasicooradatabarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare